Ruokalukupiiri
Hotelli- ja ravintolamuseon ruokalukupiirissä luetaan ruoasta ja sen vierestä ja tapaamisissa pureskellaan yhdessä luettua. Lukupiiritapaamiset ovat kaikille avoimia: niin kirjan lukeneille kuin heille, jotka haluavat tulla vain vaihtamaan ajatuksia aiheesta!
Lukupiiritapaamisiin on ilmainen sisäänpääsy ja halutessasi voit tapaamisen jälkeen tutustua museon näyttelyihin.
Kevään 2024 kirjat:
Keskiviikko 7.2. klo 17-18: Anthelme Brillat-Savarinin teos “Maun fysiologia”
Keskiviikko 20.3. klo 17-18: “Pyhä, paha ruoka: Uskonnon ja etiikan näkökulmia”, jonka ovat toimittaneet Virpi Mäkinen, Heikki Pesonen ja Risto Uro (Gaudeamus, 2023)
Keskiviikko 8.5. klo 17-18: Christoph Ribbatin teos “Ravintolassa” (Aula & Co, 2017)
Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen museon verkkosivuilla: https://hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/ruokalukupiiri.