Evenemang,
Museer,
Lär & skapa

Ruokalukupiiri

Platsen
Trappan G, 3. våningen
Hotelli- ja ravintolamuseo
Saavutettavuus: https://hotellijaravintolamuseo.fi/info/saavutettavuus
Tid
7.2.2024 - 8.5.2024

Hotelli- ja ravintolamuseon ruokalukupiirissä luetaan ruoasta ja sen vierestä ja tapaamisissa pureskellaan yhdessä luettua. Lukupiiritapaamiset ovat kaikille avoimia: niin kirjan lukeneille kuin heille, jotka haluavat tulla vain vaihtamaan ajatuksia aiheesta!

Lukupiiritapaamisiin on ilmainen sisäänpääsy ja halutessasi voit tapaamisen jälkeen tutustua museon näyttelyihin.

Kevään 2024 kirjat:

  • Keskiviikko 7.2. klo 17-18: Anthelme Brillat-Savarinin teos “Maun fysiologia”

  • Keskiviikko 20.3. klo 17-18: “Pyhä, paha ruoka: Uskonnon ja etiikan näkökulmia”, jonka ovat toimittaneet Virpi Mäkinen, Heikki Pesonen ja Risto Uro (Gaudeamus, 2023)

  • Keskiviikko 8.5. klo 17-18: Christoph Ribbatin teos “Ravintolassa” (Aula & Co, 2017)

Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen museon verkkosivuilla: https://hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/ruokalukupiiri.

hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/ruokalukupiiri

Öppet

on 7.2.2024 kl 17:00 - 18:00
on 20.3.2024 kl 17:00 - 18:00
on 8.5.2024 kl 17:00 - 18:00

Organisatör

Hotelli- ja ravintolamuseo