| Facebook | Instagram | Twitter

Mediapalvelujen toteuttaja, työkokeilu

Mediapalvelujen toteuttaja
Työharjoittelu

Mediapalvelujen toteuttajan työtehtäviin kuuluu tapahtumien audiovisuaalisesta tekniikasta vastaaminen yhdessä tiimin kanssa.
Työtehtävät sisältävät myös tapahtumien taltiointia ja livestream-toteutuksia sekä erilaisia muita media-alan työtehtäviä vaihtuvassa ympäristössä.
Tehtävät tarkentuvat hakijan oman mielenkiinnon ja vahvuuksien mukaan. Katsomme eduksi alan kokemuksen ja/tai harrastuneisuuden ja Adobe CC-ohjelmistojen hallinnan.

Lisäksi tietämys tapahtumien visualisointiin käytettävistä ohjelmistoista esim. Resolume, Arkaos Mediamaster, Qlab on eduksi.
Ensisijaisesti toivomme hakijalta intoa ja valmiutta oppia työskentelemään monipuolisesti tapahtumien video- ja esitysteknisessä ympäristössä.

Tiivistämö on Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden Tapahtumayksikön monitoimitila, jonka tehtävänä on nostaa esiin mielenkiintoisia nuorisokulttuurisia ilmiöitä sekä tukea kaupunkilaisia ja alueen toimijoita heidän omassa toiminnassaan Suvilahden alueella.

Paikka sopii hyvin harjoittelupaikaksi esimerkiksi media-assistentille tai soveltuvan tutkinnon AMK-opiskelijalle tai työkokeilupaikaksi työttömälle alle 29-vuotiaalle nuorelle. Työkokeilun jälkeen on mahdollisuus jatkaa palkkatukityössä (tähän tarvitaan TE-lausunto).
Harjoittelujakso alkaa elokuussa tai erikseen sovittuna ajankohtana.
Harjoittelun tarkemmasta kestosta sovitaan erikseen.

Harjoittelu on palkaton.

Lisätiedot ja kyselyt:
Eveliina Laine, 040 7092839
eveliina.laine@hel.fi

Ilmoituksen voimassaoloaika

6.6.2019 - 31.7.2019

Organisaatio

Helsingin kaupunki

Organisaation Facebook-sivut

https://www.facebook.com/tiivistamo/

Organisaation Instagram-sivut

https://www.instagram.com/tiivistamo/?hl=fi

Takaisin RekryHaaviin