| Facebook | Instagram | Twitter

Harmonikkojen myyntinäyttely

18.19.1.2019
Pannuhallin kellari

HARMONIKKOJEN MYYNTINÄYTTELY
18.-19.1.2019, Pannuhallin kellari, Kaapelitehdas

Tapahtuma alkaa perjantaina Harmonikkamyynti Dýnamiksen myyntinäyttelyllä. Bugarin koko harmonikkamallisto on kokeiltavissa aina maailman pienimmästä Bugari Nanosta konserttisoitinten kuninkuusluokan Bugari Spectrumiin.

Dýnamiksen harmonikkatarvikkeiden varasto muuttaa, joten koko vanha varasto myydään 40–80 % alennuksilla. Tarjolla on runsaasti remmejä kaikissa kuoseissa ja kokoluokissa sekä laukkuja ja Fusellin repputavaraa.

Voit myös antaa soitinhuollon erityisasiantuntijoiden Jarmo Tinkalan ja Matti Ekmanin arvioida soittimesi huollon tarpeen ja kustannukset.

Lauantaina Bugari Team Finland Artistitallin taiteilijat esiintyvät tasatunnein klo 12–18. Menossa mukana ovat Kultaisen harmonikan voittajat Janina Suihkola, Tiia Karttunen ja Anniina Luukkainen sekä Wanhat Mestarit Trio (Tinkala-Ekman-Hirvonen) sekä duopartnereina Anniina Luukkaisen kanssa harmonikkapedagogi Sirpa Kainulainen ja pianisti Iina Pöntinen.

F-Musiikin tuotepäälliköt Harri Tamminen ja Veijo Laine esittelevät viimeiset uutuudet Bosen äänentoistolaitteista perjantaina ja lauantaina.

Avoinna:
Pe klo 16-20
La klo 11-19

Vapaa pääsy!

Kuva: Janina Suihkola, Kultainen harmonikka 2018 -kilpailun voittaja