| Facebook | Instagram | Twitter

Hotelli- ja ravintolamuseo: Museokino

28.8.2019, 25.9.2019, 30.10.2019

HOTELLI- JA RAVINTOLAMUSEO: MUSEOKINO - ELOKUVIA RUUASTA
28.8., 25.9. ja 30.10.2019, Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas

Kuukauden viimeisinä keskiviikkoina Hotelli- ja ravintolamuseolla katsellaan ruoka-aiheisia dokumentteja. Museokino: Elokuvia Ruuasta // Films on Food -sarja on osa Food & Future Forumin ohjelmistoa, jossa ruuan tulevaisuuteen kurkistetaan useista näkökulmista tiedon ja taiteen keinoin. Baarista saa juomia ja naposteltavaa elokuvailtoina klo 17 alkaen.

Ke 28.8. Food Evolution & yleisökeskustelu ohjaajan kanssa
Feat on facts: Food Evolution seuraa geenimanipulaation ympärillä käytävää kiivasta keskustelua. Dokumentin jälkeen on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia Skypen välityksellä vierailevan ohjaaja Scott Hamilton Kennedyn kanssa.

Esitys: klo 18, keskustelu klo 19.45
Kesto 92 min.

Ke 25.9. The Milk System
Maitotaloutta kriittisesti katsovassa dokumentissa tavataan maidon tuottajia, meijerinomistajia, poliitikkoja, lobbareita, kansalaisjärjestön edustajia ja tutkijoita.

Esitys: klo 18
Kesto 91 min.

Ke 30.10.  Wasted! The Story of Food Waste
Dokumentti haluaa muuttaa tapojamme ostaa, kokata, kierrättää ja syödä ruokaa. Tällä kertaa hävikkihaastetta katsotaan kansainvälisesti ansioituneiden keittiömestareiden Anthony Bourdainin, Dan Barberin, Mario Batalin, Massimo Botturan ja Danny Bowienin näkökulmista.

Esitys: klo 18
Kesto 90 min.

Vapaa pääsy, paikkoja on rajoitetusti.

Tapahtuma Facebookissa

Kuva: DasSystemMilch, EIKON Media und MIRAMONTE FILM, Martin Rattini Tiberius Film