| Facebook | Instagram | Twitter

Kässäfestarit

10.11.5.2019
Merikaapelihalli

KÄSSÄFESTARIT
10.-11.5.2019, Merikaapelihalli, Kaapelitehdas

Kässäfestarit on ensimmäistä kertaa järjestettävä uudenlainen, elämyksellinen ja osallistava kädentaitotapahtuma. Se tuo yhteen joukon käsityöalan toimijoita, yrityksiä sekä harrastajia.

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota kävijöille käsillä tekemisen riemua, antaa ideoita, inspiraatiota ja hyvää mieltä sekä jakaa tietoa kädentaitojen, taiteen ja kulttuuriin vaikutuksista ihmisen hyvinvoinnille.

Kaksipäiväisten festareiden aikana luvassa on runsaasti mielenkiintoisia demoesityksiä, ajankohtaisia luentoja ja kutkuttavia keskusteluita. Lisäksi mukana on yhteistyökumppaneiden ohjaamia, toiminnallisia workshopeja, joissa kävijät pääsevät  käsiksi erilaisiin tekniikoihin, uutuuksiin sekä materiaaleihin. Tekemistä löytyy niin skräppääjille, leimailijoille, kalenterin tuunaajille, kuin neulojille, ompelijoille, virkkaajille, tai nukkekotiaskartelijoille, keppihevostytöille ja tilkkuilijoille.

Festarit on tarkoitettu kaikille käsitöistä, askartelusta sekä tuunaamisesta kiinnostuneille. Tapahtuma on pääosin tarkoitettu aikuisille, mutta mukana on myös pieniä työpajoja lapsille.

Kässäfestarit juontaa Anu Pensola, joka tunnetaan intohimoisena neulojana sekä käsitöiden puolestapuhujana.

Tervetuloa!

Avoinna:
Pe-la klo 12-20

Liput:
10 € / päivä
18 € / 2 päivää

Tapahtuma Facebookissa
kässäfestarit.fi