| Facebook | Instagram | Twitter

Martin markkinat 2019

23.24.11.2019
Merikaapelihalli, Puristamo, Valssaamo

MARTIN MARKKINAT 2019 - VIROLAISEN KULTTUURIN FESTIVAALI
23.-24.11.2019, Merikaapelihalli, Puristamo, Valssaamo, Kaapelitehdas

Kaapelitehdas muuttuu taas virolaisen käsityön, ruoan, kirjallisuuden ja musiikin keitaaksi, kun Suomen suurin Viro-tapahtuma Martin markkinat tuo palan Viroa Helsinkiin.

Markkinoille tuotteitaan tulevat myymään suuret ja suositut sekä pienet ja uudet käsityö- ja ruokayrittäjät.

Designparvella voi kohdata virolaisia suunnittelijoita ja tutustua heidän tuotantoonsa, jota leimaa sekä kestävä kehitys että ainutlaatuinen kyky sitoa esivanhemmilta kulkeutunutta tietoa, unohdettuja taitoja ja visuaalista perintöä tämän päivän teknologiaan ja muotokieleen.

Viikonloppu ei kuitenkaan ole pelkkää markkinahumua, vaan kaksipäiväinen kulttuuriohjelma sisältää myös mielenkiintoisia keskusteluja, uusia virolaisen kirjallisuuden suomennoksia ja virolaista musiikkia. Kinokomerossa esitetään koko viikonlopun ajan virolaisia elokuvia, ja lapsille on lastensalissa oma monipuolinen ohjelmansa.

Vuoden teema-alue on Etelä-Viron ja Pohjois-Latvian välissä lymyävä Valgamaa. Se on kiehtova alue, jossa riittää tutkittavaa kokeneellekin Viron-kävijälle. Valgamaa on kauniin luonnon, kiinnostavan historian ja monipuolisten tapahtumien maakunta. Martin markkinoiden matkailualueelta löytyy vinkkejä ja tarjouksia koko Viroon.

Avoinna:
La 23.11. klo 10-18
Su 24.11. klo 10-17

Vapaa pääsy!

Martin markkinat järjestää Tuglas-seura.

martinmarkkinat.fi
tuglas.fi

Kuva: Toomas Dettenborn