| Facebook | Instagram | Twitter

Perhepäivä Kaapelitehtaan museoissa

PERHEPÄIVÄ KAAPELITEHTAAN MUSEOISSA
2.11.2019, G-rappu, Kaapelitehdas

Suomen valokuvataiteen museo, Teatterimuseo ja Hotelli- ja ravintolamuseo järjestävät jälleen yhteisen perhepäivän!

Perhepäivää vietetään pyhäinpäivän tunnelmissa. Museoiden yhteinen tapahtumapäivä tarjoaa kiinnostavaa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Ohjelma:

Perhepäivän non-stop muotokuvastudio
Suomen valokuvataiteen museo, 1. krs.
Tervetuloa keskelle kimallusta ja kummallisuuksia! Osallistu lapsen, mummon, kummin tai vaikka naapurin kanssa non-stop-studiopajaan! Pääset kokeilemaan, kuinka värivalojen ja rekvisiitan avulla voi luoda mitä jännittävämpiä tai hullunkurisempia potretteja. Voit ottaa halutessasi kuvauksiin mukaan myös omaa rekvisiittaa! Pajassa kuvataan omalla kameralla tai kännykällä kuvataidepedagogi Roope Laukkasen ja valokuvataiteilija Kastehelmi Korpijaakon ohjauksessa.

Kummitusjuhlat
Teatterimuseo, 2. krs.
Kaikki Perhepäivän osallistujat on kutsuttu Kummitusjuhliin Haamulinnaan Teatterimuseoon! Kummitusjuhlissa tapaat Haamulinnan väen ja pääset tekemään jännittäviä tehtäviä ja kokeilemaan Teatterimuseon kokeilupisteitä. Kummitusjuhliin voi tulla oman aikataulun mukaan, kuitenkin viimeistään klo 14.30. Tänä syksynä mukana Kummitusjuhlia toteuttamassa ovat Kallion lukiolaiset.

Perhepäivässä hauskanpitoa Halloween-hengessä
Hotelli- ja ravintolamuseo, 3. krs.
Tervetuloa koko perheen voimin askartelemaan sokerimassasta hirmuisia Halloween-hahmoja ja tutustumaan leipomisesta kertovaan Taikinan taju -näyttelyyn. Voit pukeutua teemaan sopivasti; näihin juhliin noidat, velhot, haamut, peikot ja kummajaiset ovat tervetulleita.

Avoinna:
Klo 11-15

Liput:
12 € Perhepäivän yhteislippu (voimassa klo 11–15), Museokortti. Museoiden näyttelyt sekä osallistuminen pajoihin ja muuhun ohjelmaan sisältyvät Perhepäivän pääsylipun hintaan.
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Tapahtuma Facebookissa