| Facebook | Instagram | Twitter

Turvallisia elämyksiä Kaapelitehtaalla

Continuous

Meille Kiinteistö Oy Kaapelitalossa on tärkeää, että kaikki vuokralaisemme ja tapahtumissa kävijämme tuntevat olonsa mahdollisimman turvalliseksi työskennellessään tai vieraillessaan toimipisteissämme Kaapelitehtaalla, Suvilahdessa sekä Nilsiänkatu 10:ssä koronavirusepidemian aikana.

- Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjaamat rajoitukset ja suositukset ovat voimassa 30.4.2021 saakka. -

Kaikki toimipisteemme ovat pysyneet avoinna maaliskuussa 2020 alkaneista poikkeusajoista lähtien toimisto- ja työhuonetilojen osalta. Syksyn 2020 aikana järjestettiin erilaisia tapahtumia.

Kaapelitehtaalla toimii mm. museoita, gallerioita, ravintola, taidekouluja, taiteilijoita, bändejä, tanssi- ja liikuntakouluja sekä luovan alan yrityksiä. Kaapelitehtaalla on myös lyhytaikaisesti vuokrattavia tapahtumatiloja, joissa vaihtuvat tapahtumanjärjestäjät järjestävät näyttelyitä, messuja, konsertteja, seminaareja sekä muita yksityisiä ja yleisölle avoimia tilaisuuksia.

Sekä talon pitkäaikaiset toimijat että lyhytaikaiset tapahtumanjärjestäjät ovat varautuneet yleisölle avoimeen toimintaan tuottamalla mm. turvallisuus- ja toimintaohjeita vierailuihin, asiointiin ja tapahtumiin osallistumiseen, tehostamalla siivousta ja hygieniaa sekä rajoittamalla ryhmäkokoja. Tapahtumien erityisjärjestelyt ovat aina tapahtumakohtaisia, ja niistä vastaa tapahtumanjärjestäjä.

Lisätiedot Kaapelitehtaan toimijoiden ohjeista omissa tiloissaan sekä eri tapahtumien erityisjärjestelyistä saat parhaiten kunkin toimijan tai tapahtumanjärjestäjän omilta verkkosivuilta ja sosiaalisen median kanavista.

Kiinteistö Oy Kaapelitalossa vastaamme Kaapelitehtaan yleisten tilojen, aulojen ja käytävien tehostetusta siivouksesta. Tapahtumien aikaan myös tapahtumatiloja siivotaan tarpeen mukaan tehostetusti. Pintoja ja esineitä, joita kosketellaan käsin, desinfioidaan säännöllisesti.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten tiedotusta sekä tapahtuma-alalla käytävää keskustelua. Jaamme osaamisemme ja kokemuksemme tilojemme käytöstä ja etsimme ratkaisuja tapahtumanjärjestäjien kanssa, jotta Kaapelitehtaan tapahtumiin on mahdollisimman turvallista osallistua.

Henkilökuntamme työskentelee pääosin etätöissä. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parhaamme mukaan niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Sovithan kasvokkaisista tapaamisista Kaapelitoimistolla mieluiten etukäteen ja pidät turvavälit henkilökuntaamme. Toimistollamme on saatavilla käsidesiä sekä maskeja.

Kun tulet Kaapelitehtaalle:

  • Tule vain, jos tunnet olosi täysin terveeksi.
  • Kaapelitehtaalla on maskipakko. Jos sinulla ei ole kasvomaskia mukanasi, voit hakea sellaisen Kaapelitehtaan Konttorista porttikongista. Maskipakko ei koske alle 12-vuotiaita, eikä henkilöitä, joilla terveydelliset syyt haittaavat maskin käyttöä.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
  • Pidä kahden metrin turvaväli muihin.
  • Käytä hissejä enintään kaksi henkilöä kerrallaan.
  • Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai omaan kyynärtaipeeseesi.

Tervetuloa Kaapelitehtaalle! Nautitaan elämyksistä yhdessä turvallisesti!