• fi
  • sv
  • en

Esteettömyys

Esteetön kulku Kaapelitehtaan sisäpihalle onnistuu Tallberginkadun porttikongin kautta. Porttikongissa on kaksi hidastetöyssyä, joiden ohi pääsee kiertämään esim. pyörätuolilla. Invataksit pääsevät ajamaan Kaapelitehtaan sisäpihalle porttikongin kautta.

Porttikongista on luiska Kaapelitehtaan Konttoriin / Infoon.

Kaapelitehtaan C-aulan pääovella on luiska, jonka kautta pääsee C-aulaan, ravintola Hima & Saliin, Merikaapelihalliin, Puristamoon ja C-rappuun.

Valssaamoon pääsee esteettömästi B-portaan hissillä.

Talon kaikkiin kerroksiin ja tapahtumatiloihin pääsee sisäpihalta hisseillä.

Esteetön kulku Kaapelitehtaan museoihin onnistuu Tammasaarenkadun puolelta (kartassa sisäänkäynti G). Invataksit voivat pysähtyä ja jättää asiakkaansa museoiden kulmalle, mistä pääsee esim. pyörätuolilla eteenpäin.

Kaapelitehdas ei ole kynnyksetön, sillä rakennusmääräykset vaativat kynnykset. Kaapelitehtaalla on tehty ramppeja helpottamaan kulkua, tai kynnykset ovat parin sentin korkuisia.

Otathan huomioon, että Kaapelitehdas on vanha kiinteistö. Rakennusvaiheessa ei ole pystytty ottamaan huomioon nykyisiä esteettömyysvaatimuksia. Kaapelitehtaalla tehdään jatkuvasti erilaisia remontteja, ja ilmassa saatta olla pölyä. Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto.

Kaapelitehtaalla on seitsemän esteetöntä wc:tä:
A-porras: Kaapelitehtaan Konttori / Info 1. krs. ja 2. krs. / 3. krs.
B-porras: 1. krs.
C-porras: 1. krs. / 3. krs.
D-porras: kellari (kokoustilojen vieressä). 

Lisätietoja saavutettavuudesta ja esteettömyydestä saat Kaapelitehtaan vuokralaisilta heidän omissa tiloissaan järjestettävästä toiminnasta sekä Kaapelitehtaalla pidettävien tapahtumien järjestäjiltä.

Ladataan...