Pysäköinti Kaa­pe­li­teh­taal­la

Kaapelitehtaan alue on yksityisaluetta. Tammasaarenkadulla Kaapelitehtaan seinustalla on Kaapelitehtaan omia maksullisia pysäköintipaikkoja ma-pe klo 18-24 ja la-su klo 8-24. Muina aikoina nämä pysäköintipaikat on varattu Kaapelitehtaan toimijoiden käyttöön ja edellyttävät Kaapelitehtaan pysäköintiluvan.

Lippuautomaatit löytyvät Kaapelitehtaan meren päädystä sekä museoiden kulmalta. Kaapelitehtaan lippuautomaateissa maksuvälineinä käyvät Easypark-sovellus, luottokortti ja kolikot.

Tallberginkadulla pysäköintipaikat 1-5 sekä kaksi lastauspaikkaa on varattu Kiinteistö Oy Kaapelitalon käyttöön. Pysäköinti näille paikoille vaatii Kaapelitehtaan myöntämän erikoispysäköintiluvan.

Kaapelitehtaan ympäriltä löytyy Helsingin kaupungin yleisiä maksullisia pysäköintipaikkoja. Helsingin kaupungin lippuautomaateissa löytyy useampia maksuvaihtoehtoja. Ruoholahden kauppakeskuksessa on noin 1500 maksullista pysäköintipaikkaa.

Lastauspysäköinti

Sisäpihalla on kaksi lastauspysäköinnin paikkaa, joissa voi pysäköidä tavaran tuomista tai hakemista varten enintään 15 min. Sisäpihalle pääsee ajamaan porttikongin kautta. Lastauspysäköintiä portaiden ovien eteen tulee välttää.

Liikkumisesteisen pysäköintipaikat

Kaapelitehtaan sisäpihalla on kaksi pyörätuolimerkillä merkittyä liikkumisesteisen pysäköintipaikkaa. Ilmainen liikkumisesteisen pysäköinti on sallittu vain näillä merkityillä paikoilla ja sallitun 4 tunnin ajan.

Tammasaarenkadulla on kaksi Helsingin kaupungin pidempiaikaista likkumisesteisen pysäköintipaikkaa.

Pyöräparkki

Kaapelitehtaan pyöräparkit sijaitsevat sisäpihalla sekä meren puolella Tammasaarenlaiturilla.

Tilausajobussit ja rekat

Kaapelitehtaalla ei ole tilausajobusseille tai rekoille erikseen osoitettuja pysäköintipaikkoja.

Sähköauton latauspisteet

Kaapelitehtaalla on 14 sähköauton latauspistettä Tammasaarenkadun puolella (ensimmäiset parkkiruudut museoiden kulmalta eteenpäin). Latauspisteitä voi käyttää myös lämmitystolppina.

Kaapelitehtaan Schuko-latauspistokkeiden maksimiteho on 3,7kWh. Kyseessä on hidas lataus, joten sähköauton lataus vaatii yön yli latauksen. Latauspalvelun käyttö Kaapelitehtaan latauspisteissä maksaa 0,25 € / kWh (sis. alv. 24 %). Palvelua Kaapelitehtaalla hallinnoi parkkisähkön ratkaisuja tarjoava Parkkisähkö Oy.

Latauspisteiden käytön voi aloittaa rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi Parkkisähkön applikaatiolla. Katso tarkemmat ohjeet Parkkisähkön verkkosivuilta.

Huom! Kaapelitehtaan latauspisteet ovat aina avoinna Kaapelitehtaan aluepysäköintiluvan haltijoille. Latauspisteet ovat latauskäytössä avoinna muille kuin aluepysäköintiluvan haltijoille vain klo 18-08.

Ladataan...