Vuokraa tila

Järjestä esitys, konsertti, messut, yritystapahtuma tai kuvaukset! Vai miltä kuulostaisi löylyt Ruoholahden kattojen yllä? Tai vaikkapa ginigaala, meeminäyttely, kimchi-koulu tai hevijooga. Tilamme taipuvat moneen – vain mielikuvituksesi on rajana!

Kaapelitehdas on luovien tekijöiden kotipesä. Entisen tehdasrakennuksen rouheissa tapahtumatiloissa saat vapauden toteuttaa tapahtumasi juuri sellaisena kuin haluat.

Löydä sopivat puitteet luonteikkaista vuokratiloistamme: Merikaapelihallista, Puristamosta, Valssaamosta tai Turbiinisalista.

Tilat vuokrataan lähtökohtaisesti tyhjinä – saat itse vapauden suunnitella niihin juuri sellaisen sisällön kuin haluat. Asiantunteva tiimimme on aina apunasi.

Lisäksi vuokrattavana on kolme tyylikästä kokoustilaa, kaksi työskentely- ja neuvottelutilaa sekä upea kattosaunamme Verner.

Vuokraamme tiloja myös Suvilahden kulttuurikeskuksessa.

Ympäristövastuullisuus on olennainen osa toimintaamme ja pyrimme jatkuvasti keventämään ympäristökuormaamme. Tavoitteenamme on tapahtumien ja rakennusten synnyttämien ilmasto- ja ympäristövaikutusten pienentäminen. Kaapelitehdas on mukana Ekokompassi-ympäristöjärjestelmässä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot näet kunkin tapahtumatilan sivulta.

Ladataan...