Vuokraa tila

Järjestä esitys, konsertti, messut, yritystapahtuma tai kuvaukset! Vai miltä kuulostaisi löylyt Ruoholahden kattojen yllä? Tai vaikkapa ginigaala, meeminäyttely, kimchi-koulu tai hevijooga. Tilamme taipuvat moneen – vain mielikuvituksesi on rajana!

Kaapelitehdas on luovien tekijöiden kotipesä. Entisen tehdasrakennuksen rouheissa tapahtumatiloissa saat vapauden toteuttaa tapahtumasi juuri sellaisena kuin haluat.

Löydä sopivat puitteet luonteikkaista vuokratiloistamme: Merikaapelihallista, Puristamosta tai Valssaamosta. Tilat vuokrataan lähtökohtaisesti tyhjinä – saat itse vapauden suunnitella niihin juuri sellaisen sisällön kuin haluat. Asiantunteva tiimimme on aina apunasi. Lisäksi vuokrattavana on kolme tyylikästä kokoustilaa sekä upea kattosaunamme Verner.

Vuokraamme tiloja myös Suvilahden kulttuurikeskuksessa.

Ympäristövastuullisuus on olennainen osa toimintaamme ja pyrimme jatkuvasti keventämään ympäristökuormaamme. Tavoitteenamme on tapahtumien ja rakennusten synnyttämien ilmasto- ja ympäristövaikutusten pienentäminen. Kaapelitehdas on mukana Ekokompassi-ympäristöjärjestelmässä.

Ota yhteyttä!

myynti@kaapelitehdas.fi

Myyntipäällikkö Katja Valpas, puh. 040 751 5780
Tapahtumakoordinaattori Maiju Helpi, puh. 050 344 0451


Ladataan...