Työharjoittelupaikka kulttuurituotannon opiskelijalle

kulttuurituottaja-harjoittelija
Työharjoittelu

Tervetuloa mukaan tiimiimme suunnittelemaan ja toteuttamaan kulttuuritapahtumia ja -palveluja liittyen arkkitehtuuriin ja muotoiluun
Työtehtävät sisältävät yleensä kulttuuripalveluiden organisointia, tuotteistamista ja liiketoimintaa tai kulttuurialan palveluiden kehittämistä.

Pääset tuotteistamaan palveluja ja organisoimaan tapahtumia kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Tiedossa on isoja ja pieniä tapahtumia, mm. kansainvälinen seminaari, sekä lasten ja aikuisten koulutustapahtumia. Saat hands-on kokemusta siitä, miten kokonaisuus toimii niin kulissien takana enne tapahtumaa, itse tapahtumassa ja sen jälkeen. Työhön kuuluutapahtumien valmistelua ja tapahtumissa työskentelyä. Harjoittelupaikka on Arkin toimisto Kampissa sekä toimipisteessä Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa.

Toivomme että olet oma-aloitteinen, ryhmätyökykyinen ja huolellinen, me opetamme sinulle työn salat.

Työharjoittelun kesto 2-3 kk oman valinnan mukaan. Voi alkaa vaikka heti, mieluiten syksyn 2019 aikana.

Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki on arkkitehtuuriopetusta tarjoava koulu, jossa oppilaat harrastavat koulun jälkeen taiteen perusopetusta arkkitehtuurissa. Arkki International Oy tuotteistaa ja vie Arkin opetussisältöjä maailmalle lisensoimalla, sekä järjestää koulutusmatkailupalvelua Suomessa kansainvälisille opiskelija- sekä ammattilaisryhmille. 2019 vuoden aikana on jo käynyt 1500 vierailijaa.

Arkki on virallinen Education Finland ryhmän jäsen, ja on saanut Authentic Visit Finland Experience -tunnustuksen koulutusmatkailutuotteistaan, sekä Vuoden Designteko 2018 tunnustuksen toiminnastaan.

Ilmoituksen voimassaoloaika

11.9.2019 - 30.11.2019

Organisaatio

Arkki International Oy

Organisaation www-sivut

www.arkkiinternational.com

Organisaation Facebook-sivut

www.facebook.com/ArkkiInternational

Organisaation Instagram-sivut

www.instagram.com/arkkiinternational/

Takaisin RekryHaaviin