Työharjoittelupaikka tapahtumapalveluiden opiskelijalle

TAPAHTUMAPALVELUIDEN ja PALVELUMUOTOILUN harjoittelija
Työharjoittelu

Tervetuloa mukaan tiimiimme suunnittelemaan, muotoilemaan ja toteuttamaan ikimuistoisia koulutuselämyksiä arkkitehtuuri- ja muotoilutyöpajojen parissa. Pääset kehittämään palveluja ja toimimaan kansainvälisten asiakkaiden kanssa aidossa työympäristössä, jolloin saat ensikäden kokemusta siitä, miten kokonaisuus toimii niin kulissien takana, itse tapahtumassa ja sen jälkeen. Työhön kuuluu tuotteen kehitystä ns. toimistotyönä, tapahtumien valmistelua ja tapahtumissa työskentelyä. Harjoittelupaikka on Arkin toimisto Kampissa sekä toimipisteessä Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa.

Toivomme että olet oma-aloitteinen, ryhmätyökykyinen ja huolellinen, me opetamme sinulle työn salat.

Työharjoittelun kesto 2-3 kk oman valinnan mukaan. Voi alkaa vaikka heti, mieluiten syksyn 2019 aikana,

Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki on arkkitehtuuriopetusta tarjoava koulu, jossa oppilaat harrastavat koulun jälkeen taiteen perusopetusta arkkitehtuurissa. Arkki International Oy tuotteistaa ja vie Arkin opetussisältöjä maailmalle lisensoimalla, sekä järjestää koulutusmatkailupalvelua Suomessa kansainvälisille opiskelija- sekä ammattilaisryhmille. 2019 vuoden aikana on jo käynyt 1500 vierailijaa.
Arkki on virallinen Education Finland ryhmän jäsen, ja on saanut Authentic Visit Finland Experience -tunnustuksen koulutusmatkailutuotteistaan, sekä Vuoden Designteko 2018 tunnustuksen toiminnastaan.

Ilmoituksen voimassaoloaika

11.9.2019 - 5.12.2019

Organisaatio

Arkki International Oy

Organisaation www-sivut

www.arkkiinternational.com

Organisaation Facebook-sivut

www.facebook.com/ArkkiInternational

Organisaation Instagram-sivut

www.instagram.com/arkkiinternational/

Takaisin RekryHaaviin