Kaapelitehtaan Konttori

Tervetuloa Kaapelitehtaan Konttoriin!

Kahvila ja baari Kaapelitehtaan Konttori on Kaapelitehtaan sydän ja olohuone. Se on luotu kaikille Kaapelitehtaan kävijöille ja vuokralaisille tarjoamaan viihtyisän levähdyspaikan ja inspiroimaan kulttuurin pariin.

Löydät meidät Kaapelitehtaan sisäpihalle johtavasta porttikongista, vastapäätä Thierry Noirin muraalia. Voit jäädä hengähtämään hetkeksi, maistella, mitä herkkuja kahvilan tiskin takaa löytyy, selailla Kulttuurilehtigallerian valikoimaa sekä tutkailla Second hand -puotimme vaatteita ja asusteita.

Kaapelitehtaan Konttorilta löydät myös Postin pakettiautomaatin, työskentelytilaa, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä talon vuokralaisten teoksia kuukausittain esittelevän Mikrogallerian. Konttorilla järjestetään lisäksi erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Talon vuokralaispalvelut on keskitetty Konttoriin. 

Olemme avoinna:
Ma klo 10-17
Ti-pe klo 10-19
La klo 11-18
Su kiinni

Kesäaukioloajat 24.6.-31.7.:
Ma-pe klo 10-16
La klo 11-16

Aukioloajat voivat olla pidemmät esim. tapahtumien tai näytösten yhteydessä ja Konttorin omien iltatapahtumien yhteydessä.

Tavoitat meidät myös puhelimitse (09) 4763 8300 tai sähköpostitse konttori@kaapelitehdas.fi.

Tulehan tutustumaan!


Palvelumme

Kahvila ja baari

Kolottaako kahvihammasta? Kurniiko vatsanpohjassa? Kaapelitehtaan Konttorin kahvilasta löydät maukasta evästä aamusta iltaan. Tarjolla on mm.:

 • laadukas kahvi- ja teevalikoima

 • virkistäviä mehuja ja limsoja

 • ilahduttava valikoima oluita ja viinejä

 • herkullisia lämpimiä toasteja

 • pullia, suolaista piirakkaa, kakkuja ja muita leipomotuotteita

 • kaikenlaista hyvää myös perheen pienimmille.

Suosimme valikoimissamme kotimaisia lähi- ja pientuottajia. Tarjolla on aina myös kunnon valikoima gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Voit nauttia juomasi ja ruokasi paikan päällä tai napata matkaasi.

Pitäisikö hoitaa muutama sähköposti tai lukaista artikkeli? Kaapelitehtaan Konttorin koko kaksikerroksinen tila soveltuu itsenäiseen työskentelyyn vaikkapa läppärin tai kirjan kanssa. Nappaa kuppilastamme eväät, valitse itsellesi sopivin spotti ja nauti tunnelmasta!

Second hand -putiikki

Voit tutustua Second hand -putiikkiimme samalla, kun nautit kupin kahvia! Käy läpi kiehtovaa valikoimaamme ja löydä uusia vaate- ja asustesuosikkeja. Meiltä löydät ainutlaatuisia ja persoonallisia vaatteita ja asusteita, jotka ovat ystävällisiä sekä ympäristölle sekä lompakollesi.

Postin pakettiautomaatti

Kaapelitehtaan Konttorissa sijaitsee Postin pakettiautomaatti, joka palvelee lähialueen asukkaita Konttorin aukioloaikoina.

Kulttuurilehtigalleria

Lehtigalleriassa on Kultti ry:n ja Tidskriftscentralenin yli 200 jäsenlehden uusimmat numerot. Mukana on koko jäsenlehtien kirjo: aiheita mm. kulttuurin ilmiöistä, tieteistä ja taiteista, politiikasta ja yhteiskunnasta, enemmistöistä ja vähemmistöistä, ympäristöstä, scifistä… Tule tutustumaan ja löydä kaltaisesi lehti!

Vuokrattavat työskentely- ja neuvottelutilat

Kaapelitehtaan Konttorin yläkerroksessa on kaksi vuokrattavaa tilaa, joita voi käyttää työpajoihin, harrasteisiin, pop upeihin tai ryhmä- ja kokoustarkoituksiin. Tilat ovat 40-neliöisiä, ja niihin sopii kerrallaan 20 henkeä. Tilaa kokouseväät kahvilastamme ja anna mennä!

Tiloista löytyvät niin flat screen -näytöt kuin konferenssikamerat, tussitaulut, tussit ja kynät, fläppitaulut sekä näppärät tuolit ja pöydät, joita voi siirrellä vapaasti. Henkilökunta opastaa tilojen käytössä ja on paikalla koko vuokrausjakson ajan.

Mikrogalleria

Kaapelitehtaan Konttorin Mikrogalleria esittelee kuukausittain vaihtuvissa näyttelyissään talon taiteilijoita ja heidän teoksiaan. Jos jokin teos kiinnostaa, se on usein mahdollista ostaa itselleen näyttelystä!

Vuokralaispalvelut

Talomme vuokralaispalvelut on keskitetty Kaapelitehtaan Konttoriin. Vuokralaisemme voivat hoitaa Konttorissa:

 • kopioinnin

 • laminoinnin

 • kodinhoitohuoneen varaukset

 • verstaan varaukset

 • työskentely- ja neuvottelutilojen varaukset

 • vuokralaisten saunavuorot sekä

 • postien ja pakettien noudon.

Facebook & Instagram: @kaapelitehtaankonttori

Oiva-raportti

Ladataan...