Löydä perille

Osoite: Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Kaapelitehtaan pääsisäänkäyntinä toimii katettu Lasipihaksi nimetty aula. Siellä kävijöitä palvelee Kaapelitehtaan infopiste, lipunmyynti sekä Tehtaanmyymälä.

Tehtaanmyymälä toimii G-portaan ohella myös sisäänkäyntinä Kaapelitehtaan kolmeen museoon.

Tanssin talon sisäänkäynti on Lasipihalla.

Sisäänkäynnit A- ja E-portaisiin ovat Lasipihan sisällä. Lasipihalta lähtevän ja Baanaksi nimetyn kellarireitin kautta pääsee sisäkautta B-, C- ja D-portaisiin. Lasipihan läpi pääsee Kaapelitehtaan sisäpihalle, josta löytyvät myös sisäänkäynnit B-, C- ja D-portaisiin.

Kaapelitehtaan sisäpihalle pääsee myös Tallberginkadun puolella sijaitsevasta porttikongista. Sekä Lasipiha että porttikonki ovat esteettömiä.

Julkinen liikenne

Metro: Ruoholahti (600 m)
Raitiovaunu: 8 (pysäkki Kaapelitehdas)
Bussit: 21, 21N, 22, 26, 112N (pysäkki Salmisaari)

Huom!

  • Ratikkareiteissä muutoksia 3.6.2024 alkaen: linja 8 korvataan bussilla 8X.

  • Metrolla poikkeuksia keskustassa: 3.6.-1.9.2024 metro ei kulje Helsingin keskustan läpi, vaan pääteasemat ovat Helsingin yliopisto (Itä-Helsingin suunnasta) ja Kamppi (Espoon suunnasta).

Lue lisää HSL:n sivuilta: hsl.fi/hsl/liikenteen-suuret-poikkeukset-2024

Reitit ja aikataulut löydät Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta.

Taksi

Lähin taksitolppa on Ruoholahden metroasemalla. Kaapelitehtaalta lähtiessä taksi kannattaa tilata Kaapeliaukiolle tai Tallberginkadun puolelle.

Aluekartta

Kaapelitehtaan aluekartta

Lataa Kaapelitehtaan aluekartta (pdf)

Pohjakartta

Lataa Kaapelitehtaan pohjakartta (PDF)

NCC rakentaa Porkkalankadulle We Land -toimistotaloa, mikä vaikuttaa alueen liikennejärjestelyihin. Rakennustöiden arvioitu valmistumisaika on kesällä 2024. Lue lisää työmaan etenemisestä ja liikennejärjestelyistä: ncc.fi/projektit/weland.

Ladataan...