Pysäköinti Kaa­pe­li­teh­taal­la

Kaapelitehtaan alue on yksityisaluetta.

Kaapelitehtaan pysäköintioikeuden haltijat
Tammasaarenkadulla Kaapelitehtaan eteläseinustalla on noin 50 pysäköintipaikkaa, joihin pysäköinti edellyttää Kaapelitehtaan pysäköintisopimuksen voimassaoloa, ja siihen liittyvän sähköisen pysäköintilupahallintajärjestelmän käyttöä pysäköitäessä. Pysäköintioikeudella pysäköinti on sallittu kaikkina viikonpäivinä ja vuorokauden aikoina näillä paikoilla.

Huom. arkisin ma-pe klo 6-18 nämä pysäköintipaikat ovat varattuja pelkästään Kaapelitehtaan pysäköintioikeuden haltijoille.

Tallberginkadulla sijaitsevat pysäköintipaikat 1-5 ovat kaikkina vuorokauden aikoina arkisin ja viikonloppuisin varattuja Kiinteistö Oy Kaapelitalon käyttöön. Pysäköinti näille paikoille vaatii aina Kaapelitehtaan myöntämän erikoispysäköintiluvan.

Muut kuin Kaapelitehtaan pysäköintioikeuden haltijat
Arki-iltaisin ma-pe klo 18-24 ja viikonloppuisin la-su klo 8-24 Tammasaarenkadulla voi pysäköidä kertamaksulla ilman pysäköintioikeussopimusta. Parkkimaksu maksetaan Easyparkin tai Parkmanin sovellusten kautta tai meren puoleisen päädyn pysäköintimaksuautomaatilla.

Kaapelitehtaan ympäristöstä löytyy Helsingin kaupungin yleisiä maksullisia katupysäköintipaikkoja. Helsingin kaupungin lippuautomaateissa löytyy useampia maksuvaihtoehtoja. Ruoholahden kauppakeskuksessa on noin 1500 maksullista pysäköintipaikkaa.

Lastauspysäköinti

Tallberginkadulla pysäköintipaikkojen 1-5 viereiset kaksi lastauspaikkaa ovat varattu pelkästään lastauskäyttöön. Pysäköinti näillä paikoilla on kielletty.

Kaapelitehtaan sisäpihalla voi pysäköidä tavaran tuomista tai hakemista varten enintään 15 min. Sisäpihalle pääsee ajamaan Tallberginkadulta porttikongin kautta. Lastauspysäköintiä portaiden ovien eteen tulee välttää.

Liikkumisesteisen pysäköintipaikat

Kaapelitehtaan sisäpihalla on kaksi pyörätuolimerkillä merkittyä liikkumisesteisen pysäköintipaikkaa. Ilmainen liikkumisesteisen pysäköinti on sallittu vain näillä merkityillä paikoilla ja enintään 4 tunnin ajan.

Tammasaarenkadulla on kaksi Helsingin kaupungin pidempiaikaista liikkumisesteisen pysäköintipaikkaa.

Pyöräparkki

Kaapelitehtaan pyöräparkit sijaitsevat sisäpihalla sekä meren puolella Tammasaarenlaiturilla.

Tilausajobussit ja rekat

Kaapelitehtaalla ei ole tilausajobusseille tai rekoille erikseen osoitettuja pysäköintipaikkoja.

Sähköauton latauspisteet

Kaapelitehtaalla on 14 sähköauton latauspistettä Tammasaarenkadun puolella (ensimmäiset parkkiruudut museoiden kulmalta eteenpäin). Latauspisteitä voi käyttää myös lämmitystolppina.

Huom! Kaapelitehtaan latauspisteet ovat aina avoinna Kaapelitehtaan aluepysäköintiluvan haltijoille. Latauspisteet ovat latauskäytössä avoinna muille kuin aluepysäköintiluvan haltijoille vain klo 18-08.

Latauspisteiden käytön voi aloittaa rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi Parkkisähkön applikaatiolla. Katso tarkemmat ohjeet Parkkisähkön verkkosivuilta.

Kaapelitehtaan Schuko-latauspistokkeiden maksimiteho on 3,7kWh. Kyseessä on hidas lataus, joten sähköauton lataus vaatii yön yli latauksen. Latauspalvelun käyttö Kaapelitehtaan latauspisteissä maksaa 0,25 € / kWh (sis. alv. 24 %). Palvelua Kaapelitehtaalla hallinnoi parkkisähkön ratkaisuja tarjoava Parkkisähkö Oy.

Ladataan...