
Evenemang,
Föreläsningar och diskussioner,
Lär & skapa
Lokakuun ruokalukupiiri
Platsen
Trappan G, 3. våningen
Tid
4.10.2023
Biljetter
Fritt inträde
Ruokalukupiirin kirjaksi on valittu Jari Hanskan toimittama Suomalaisen ruoan laatukirja (Vastapaino, 2020). Kustantamo kertoo kirjasta seuraavaa: Suomalaisen ruoan laatukirja on ärhäkkä puheenvuoro kotimaisen ruoan tulevaisuuden puolesta. Kirja kysyy, voisivatko suomalaiset tuottajat, teollisuus ja kauppa nousta ruoantuotannossa ja ruokakulttuurissa maailman huipuksi.
Lukupiirissä luetaan ruoasta ja sen vierestä ja pureskellaan yhdessä luettua. Tapaamiset ovat kaikille avoimia: niin kirjan lukeneille kuin heille, jotka haluavat tulla vain vaihtamaan ajatuksia aiheesta!
Lukupiiri kestää noin tunnin. Tapaamisiin on ilmainen sisäänpääsy ja halutessasi voit tapaamisen jälkeen tutustua museon näyttelyihin.
Lisätietoja: laika.nevalainen@hotellijaravintolamuseo.fi
Ilmoittautuminen: https://hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/ruokalukupiiri
Öppet
on 4.10.2023 kl 17:00 - 18:00