Utställningar,
Museer,
Se & upplev

Tehtaan tekemää ruokaa

Platsen
Trappan G, 3. våningen
Hotelli- ja ravintolamuseo
Tid
31.1.2024 - 1.9.2024
Biljetter
16 € / 6 €, Museokortti
Öppettider
Måndag
-
Tisdag
11:00 - 18:00
Onsdag
11:00 - 20:00
Torsdag
11:00 - 18:00
Fredag
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 18:00
Söndag
11:00 - 18:00
Hotelli- ja ravintolamuseossa esillä oleva näyttely kertoo kotimaisten elintarvikkeiden tarinan sokerista sipseihin ja makkarasta margariiniin. Näyttelyssä tarkastellaan erityisesti kotimaisista raaka-aineista valmistettujen teollisten elintarvikkeiden historiaa, elintarvikepakkausten merkitystä sekä ruoan mainontaa. Näyttelyn hauskat animaatiot johdattavat sokerin, leivän ja sipsien teollisen valmistuksen saloihin. Lisäksi kävijät voivat jakaa parhaita valmisruokien tuunausvinkkejään.

Foto: Hotelli- ja ravintolamuseo

hotellijaravintolamuseo.fi

Organisatör

Hotelli- ja ravintolamuseo