Ornamon Design Joulumyyjäiset 2014

5.7.12.2014
Merikaapelihalli, Puristamo

ORNAMON DESIGN JOULUMYYJÄISET 2014
5.-7.12.2014, Merikaapelihalli, Puristamo

Teollisuustaiteen liitto Ornamon vuosittaiset Design Joulumyyjäiset järjestään tänä vuonna itsenäisyyspäivän viikonloppuna Kaapelitehtaalla. Tapahtuman teemana on vihreä joulu modernein maustein. Kyseessä ovat yhdet tämän joulun suurimmista myyjäisistä!

Nyt odotettu tapahtuma laajenee, ja myyjäiset järjestetäänkin aiemmista vuosista poiketen kolmipäiväisinä. Tapahtumaan on tulossa yli 220 myyjää.

Tänä vuonna Ornamon Design Joulumyyjäiset tuottaa Lumi Accessories. Tapahtuma on mukana Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen talkoissa. 

Joulumyyjäisissä on nähtävää ja koettavaa kaikille kolmelle päivälle. Ostosten lisäksi tapahtumassa voi istahtaa alas ja nauttia paikallisten kahviloiden antimista, seurata muotisuunnittelijoita työssään sekä ihailla joulun tunnelmaa.

Tapahtumassa on niin muotia, asusteita ja koruja, kodin sisustusta kuin lifestyle-tuotteitakin koko perheelle. Suurimman osan tapahtuman myyntipaikoista täyttävät Ornamon jäsenet, joita on tänä päivänä jo yli 2000. Ornamon Design Joulumyyjäisissä kunnioitetaan ekologisia arvoja ja vihreitä valintoja. Tapahtuma tarjoaa kauniita lahjaideoita ja keinoja kierrätykseen sekä muutenkin ekologisempaan juhlaan ja arkeen.

Itsenäisyyspäivänä tapahtuman yhteyteen Merikaapelihallin parvelle nousee Blogger’s Market -markkinatapahtuma, jossa suositut suomalaiset bloggaajat tyhjentävät kaappiensa aarteita. 

Tervetuloa viettämään kanssamme kestävää kulutusjuhlaa!

Vapaa pääsy!

Avoinna:
Pe klo 11-19
La klo 10-18
Su klo 11-17

www.ornamo.fi
www.lumiaccessories.com