Perhepäivä Kaapelitehtaan museoissa

PERHEPÄIVÄ KAAPELITEHTAAN MUSEOISSA
3.11.2018, G-rappu, Kaapelitehdas

Suomen valokuvataiteen museo, Teatterimuseo ja Hotelli- ja ravintolamuseo järjestävät jälleen yhteisen perhepäivän!

Kolmen museon yhteinen tapahtumapäivä tarjoaa kiinnostavaa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Perhepäivää vietetään tällä kertaa pyhäinpäivän tunnelmissa.

Non-stop -muotokuvastudio
Suomen valokuvataiteen museo, 1. krs.
Tervetuloa winksahtaneeseen wanhan ajan studiomiljööseen! Osallistu lapsen, mummon, kummin tai vaikka naapurin kanssa parityöskentelynä muotokuvan non-stop -studiokuvauksiin. Pääset kokeilemaan, miten värin, valon ja rekvisiitan avulla voi luoda mitä kummallisimpia tai hauskimpia potretteja. Voit ottaa halutessasi omaa rekvisiittaa mukaan! Pajassa kuvataan omilla kameroilla tai kännyköillä valokuvaaja ja taidepedagogi Salla Keskisen ja taidepedagogi Laura Porolan ohjaamina.

Kummitusjuhlat
Teatterimuseo, 2. krs.
Kaikki Perhepäivän osallistujat on kutsuttu Kummitusjuhliin! Juhlissa pääset tekemään jännittäviä tehtäviä, kokeilemaan Teatterimuseon kokeilupisteitä ja tutustumaan kaiken maailman kummajaisiin. Kummitusjuhliin voi tulla oman aikataulun mukaan, mutta kuitenkin viimeistään klo 14.30. Tänä syksynä mukana Kummitusjuhlia toteuttamassa ovat Kallion lukiolaiset.

Kummitustalo-piparityöpaja
Hotelli- ja ravintolamuseo, 3. krs.
Tule koko perheen voimin koristelemaan hyytävän ja syötävän hienoja kummitustalopipareita nonstop-työpajaan! Samalla voit tutustua toiminnalliseen ja hauskaan Taikinan taju -näyttelyyn, josta löytyy tekemistä kaikenikäisille. Onnistuuko pullapitkon letitys? Entä leipomiseen liittyvien tuoksujen tunnistaminen? Tervetuloa ottamaan selvää!

Avoinna:
Klo 11-15

Liput:
12 € yhteislippu museoihin tai Museokortti
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi
Ohjelma ja museoiden näyttelyt sisältyvät Perhepäivän pääsylipun hintaan.

Tapahtuma Facebookissa