IWS Finland: Kansainvälinen akvarellitaiteen näyttely

9.14.7.2019
Puristamo, Valssaamo

IWS FINLAND: 1. KANSAINVÄLINEN AKVARALLITAITEEN NÄYTTELY - LUONTO, VOIMA, KAUNEUS
9.-14.7.2019, Puristamo, Valssaamo, Kaapelitehdas

Maailmanlaajuinen vuorovaikutus akvarellitaiteilijoiden kesken on kasvanut vauhdilla. IWS Finland (International Watercolor Society) tuo ensimmäistä kertaa Suomeen uuden kansainvälisen akvarellitaidefestivaalin 9.-14.7. Festivaaliviikon aikana järjestetään ilmaistapahtumia ja maalausperformansseja ympäri Helsinkiä.

Kaapelitehtaalle työryhmä IWS Finland on organisoinut lähes 300 teoksen näyttelyn, jossa on akvarellimaalauksia yli 40 eri maasta, mm. Iranista, Bahamalta, Malesiasta, Perusta ja Egyptistä. Teoksia on myös Euroopasta, ja suomalaisten ryhmä on suurin yli sadalla teoksella.

Näyttelyn teemana on Luonto, voima, kauneus. Mukana on eri tyylejä edustavia ammattilaisia, mutta myös tasokkaita, ennestään tuntemattomia tekijöitä.

Kaapelitehtaalla järjestetään festivaalin aikana kansainvälisten opettajien johdolla akvarellimaalauksen työpajoja 10.-11.7., joissa voi kokeilla ja oppia uudenlaisia tekniikoita. Ilmoittautuminen tapahtuman nettisivujen kautta.

Tervetuloa tapaamaan taiteilijoita ja näkemään akvarellitaidetta eri puolilta maailmaa!

Näyttelyn avajaiset 9.7.2019 klo 14-19, tervetuloa! Ohjelmassa on tervehdyksiä, palkintojen jakoa, maalausesityksiä sekä musiikkia ja tarjoiluja. Suomeen on kutsuttu kansainvälisiä akvarellimestareita esittelemään työtapojaan, ja he ovat tavattavissa näyttelyn avajaisissa.

Avoinna:
Ke-la klo 10-19
Su klo 10-16
Akvarellitarvikkeiden, kirjojen ym. myyntipiste on avoinna 10.7. klo 11-17

Liput:
Näyttelyyn on vapaa pääsy.
50 € / työpaja (-10 % seuraavista)

iwsfinland.fi

Kuva: Czech Republic, Alexandra Bryksa, Lily