Love Me Do Autumn Fair

5.10.2019
Merikaapelihalli

LOVE ME DO - SUOMEN SUURIMMAT HÄÄMESSUT
5.10.2019, Merikaapelihalli, Kaapelitehdas

Love Me Do - Autumn Fair, eli syyshäämessut tarjoavat kävijöilleen tuttuun tapaan n. 180 hääyrityksen ja -palvelun kattauksen, josta löytyy jokaiselle jotakin ja kaikille halukkaille jotain uutta (uusinta häämuotia suoraan maailmalta pukujen valmistajilta ja tottakai myös kotimaasta), jotain vanhaa (todella vanhaa - tule kuvauttamaan itsesi ja tuleva puolisosi 1850-luvun tekniikalla ja -kameralla), jotain lainattua (vuokraamoita meiltä löytyy aina laidasta laitaan), ja jotain sinistä (ihan varmasti, koruista kukkiin ja koristeisiin).

Päivän aikana voit osallistua workshoppeihin, eli WRKSeihin, opetella vaikkapa tekemään itse rinta- ja taskukukkia eli vieheitä. Voit lepuutella messujalkoja tarjoilusta ja hääbändien esityksistä nautiskellen, tutustua hääilotulitusinfoon, inspiroitua kattauskilpailun mallipöydistä ja nähdä taatusti Suomen persoonallisimman, mutta silti ammattimaisen häämuotinäytöksen, jonka teema tällä kertaa on sangen makea, kirjaimellisesti!

Autumn Fairilla valitaan myös Vuoden hääpukusuunnittelija messuilla pidettävän finaalinäytöksen jälkeen. Tänä vuonna kilpailun teemana on ajankohtainen aihe; kehopositiivisuus.

Tutustu näytteilleasettajalistaan ja messuohjelmaan!

Nähdään Suomen suurimmilla häämessuilla! Ohh the fun we're gonna have!

Avoinna:
Klo 10-18

Liput:
Ennakkoon: 10 € (soololippu yhdelle) ja 15 € (duolippu kahdelle). Ennakkolipun ostaneet pääsevät messuille omaa VIP-linjaa pitkin.
Liput ovelta: 10 € (soololippu yhdelle)) ja 18 € (duolippu kahdelle)

lovemedo.fi