• SV|
  • EN

Viikkokatsaus 19: Työmaa laajenee Kaapelitehtaan sisäpihalle viikolla 21. Pääasiallinen kulku taloon siirtyy Tallberginkadun porttikonkiin.

7.5.2020 klo 07:33

Tallberginkadun sprinklerikaivannon täyttötyöt ovat käynnissä. Viemäriputki on asennettu ja testattu, ja työt valmistuvat viikolla 20. Myös Länsisatamankadun puoleisen työmaaportin ja parkkipaikan nurkan viemäriliitostyöt valmistuvat viikolla 20.

Pannuhallin, ja sen kellarin purkutyöt ja rakenteelliset tuennat ovat käynnissä.

Sisäpihan tekniikkatunnelin rakennustyöt ovat käynnissä ja jatkuvat seuraavat 3-4 viikkoa.

Tanssin talon sähköreittien rakentaminen Kaapelitehtaan kellariin aloitetaan viikolla 20.

Työmaa-alue laajenee viikolla 21 hieman suunniteltua aiemmin Kaapelitehtaan sisäpihalle, jota ryhdytään kattamaan Kaapelitehtaan uutta aulaa varten. Sisäpihan purkutöiden valmisteluja käynnistetään tällä viikolla.

Sisäpihan pysäköintipaikat poistuvat käytöstä lauantaista 16.5.2020 alkaen. Kaapelitehtaan museoiden päädyn parkkipaikka säilyy entisellään. Työmaa saattaa laajentuessaan viedä siitä n. 1-2 parkkipaikkaa.

Sisäpiha muuttuu museoiden päädyn nurkalta porttikonkiin asti työmaa-alueeksi maanantaista 18.5. alkaen.

Sisäpihalle johtava katettu kulkuväylä puretaan, ja kevyen liikenteen kulku sisäpihalle estyy tästä suunnasta kokonaan aina rakennustöiden valmistumiseen asti.

Jalankulkijat ja pyöräilijät ohjataan käyttämään Tallberginkadun puolella sijaitsevaa porttikonkia. Myös kevyt autoliikenne porttikongin kautta sisäpihalle on edelleen mahdollista.

Sisäpihan puoleiseen päätyyn on tulossa kolmas työmaaportti, joka tuo jonkin verran lisää raskasta työmaaliikennettä sisäpihalle.

F-portaan alaovea käytetään 18.5. alkaen hätäpoistumistienä.

Takaisin