• SV|
  • EN

Viikkokatsaus 5: Pannuhallin ja kellaritilojen purkutyöt alkavat. Työmaa laajenee sisäpihalle.

29.1.2020 klo 14:02

Muotitus- ja raudoitustyöt, betonivalut sekä kiviaineksen täyttötyöt ovat käynnissä.

Sisäpihalle johtavan kevyen liikenteen kulkuväylän katos on valmis ja valaistu.

Rakennushankkeen ilmeen mukaiset pinkkikeltaiset aitapinnat on asennettu työmaa-aitoihin. Aidassa on neljä ”Kaapelitehtaalla tapahtuu” -infokehystä, joihin kiinnitetään ajankohtaisia tiedotteita. Myös Kaapelitehtaan vuokralaiset voivat kiinnittää n. A3-kokoisia tapahtumailmoituksiaan näiden kehysten sisään. Ilmoitukset tulee poistaa, kun tapahtuma on ohi. Muualle aitaan ei saa kiinnittää ilmoituksia.

Pannuhallin ja kellaritilojen purkutyöt alkavat helmikuussa, ja tilat muuttuvat työmaa-alueeksi. Kulku työmaa-alueelle on ehdottomasti kielletty.

Sisäpiha kapenee, kun työmaa laajenee sisäpihalle Turbiinisalin ovelle ja A-rapun edustalle viikkojen 6-7 aikana. Maan alle rakennetaan betonista tekniikkatunneli. Laajennuksen uusi työmaa-aita valmistuu viikolla 8. Päätyyn tulee työmaaportti, mikä tuo työmaaliikennettä sisäpihalle. Työmaa-alueen laajennuksella ei ole vaikutusta kevyen liikenteen kulkuihin, mutta varovaisuutta kannattaa noudattaa.

Sprinklerivesijohdon kaivuutyöt alkavat viikolla 7. Kevyen liikenteen reitti Kiinteistö Oy Itämerenkatu 34 ja työmaan välistä on pois käytöstä vesijohtotöiden ajan, ks. kartta Kulku- ja lastausreitit. Töiden arvioidaan kestävän viikolle 14.

Takaisin