Media Art UP!

18.28.9.2014
Puristamo
Valssaamo

MEDIA ART UP! - VIRTAA MEDIATAITEESTA
18.-28.9.2014, Helsinki, Kaapelitehdas

Media Art UP! on taiteilijalähtöinen konsepti mediataiteen sisältöjen esille tuomiseen, rahoittamiseen ja kokeilemiseen.

Projektin näyttely avautuu Kaapelitehtaalla 18.9.2014. Esillä on projekteja lähes 20 taiteilijalta ja yhteisöltä, ja kokonaisuus tarjoaa katsojille näkymän mediataiteen monimuotoiseen kenttään. Esillä on mm. videoteoksia ja installaatioita, kokeellista elokuvaa ja ääniteoksia sekä median luovaa väärinkäyttöä. Mukana on myös "Mediataidetta perheen pienimmille "-osasto, joka esittelee lapsille suunnattua Medialeikki-konseptia, sekä pienimuotoisia tapahtumia ja keskusteluja.

Media Art UP! -näyttelykokonaisuus on koottu avoimella yhteistyökutsulla, ja uusia teoksia voi tuoda esittelyyn myös näyttelyn aikana. 

Media Art UP! -osallistujat:
Andy Best & Merja Puustinen / Akusmata Mobile / Biotaiteen seura / Delicode oy / FIXC cooperative / Veli Granö / Kallio Kunsthalle / Kokeellisen elektroniikan seura / Petri Kuljuntausta / Albert Laine / Kristina Laine / m-cult / Marjatta Oja / Annika Rauhala / Markus Renvall / Seppo Renvall / Maija Saksman / Milja Viita / Äänen Lumo ry

Avoinna:
Arkisin klo 12-18
La-Su klo 12-16

www.media-art-up.com
Media Art UP! Facebookissa