Helsinki Design Week: Design Market

5.6.9.2015
Merikaapelihalli

HELSINKI DESIGN WEEK: DESIGN MARKET
5.-6.9.2015, Merikaapelihalli, Kaapelitehdas

Design Market on Pohjoismaiden suurin muotoilualan varastomyynti ja yksi Helsinki Design Weekin ohjelman kiistattomista kestosuosikeista. Tapahtumassa on mukana alennushintaisia huonekaluja, sisustustuotteita, vaatteita ja asusteita lähes 200 huolellisesti valitulta myyjältä – tänä vuonna myös virolaisilta ja ruotsalaisilta muotoilijoilta. Uutuutena Helsinki Design Week kutsuu mukaan printtituotteiden tekijöitä; Print Market -osastolla on tarjolla lehtiä, kirjoja, julisteita, postikortteja ja toimistotarvikkeita. Vepsäläisen designrekasta löytyy huipputarjouksia niin klassikoista kuin tuoreemmista designkalusteista

Kaapelitehtaan sisäpihalle nousee japanilaisen Akane Moriyaman kolmiulotteisista kangaskuutioista koostuva yli 20 metriä pitkä Cubic Prism -teos, jonka muoto ja väri elävät valon ja tuulen mukana. Teos on osa Japanese Design Revisited by Lexus -näyttelyä.

Löytöjen lisäksi luvassa on runsaasti ohjelmatarjontaa. Lauantain Wasted ideas -tapahtumassa kierrätetään ideoita ja etsitään luovan alan toteutumatta jääneille prokteille uusia tekijöitä. Perheen pienimmille on tiedossa tekemistä Tanssiteatteri Hurjaruuthin suosituissa lasten työpajoissa, ja AV-arkki näyttää lyhytelokuvia Merikaapelihallin parvella.

Ostosten teon lomassa Design Market -kävijöitä palvelevat sekä Kaapelitehtaan kahvilat että sisäpihalle kurvaavat ruokafillarit.

Avoinna:
klo 11-17

Vapaa pääsy!

Tapahtumaan on esteetön kulku.

www.helsinkidesignweek.com
Tapahtuma Facebookissa