| Facebook | Instagram

SULA - Sustainability and Love for Arts

11.12.10.2017
Merikaapelihalli

SULAn oma sivu

SULA - SUSTAINABILITY AND LOVE FOR ARTS
11.-12.10.2017, Merikaapelihalli, Kaapelitehdas

KAAPELITEHDAS SULAA!

SULA - Sustainability and Love for Arts on uusi luovan toiminnan ja bisneksen tapahtuma, joka järjestetään Kaapelitehtaalla ensimmäistä kertaa 11.-12.10.2017. Se tuo yhteen taiteen tekijät sekä luovien alojen yrittäjät, välittäjät ja kehittäjät. SULAn keskiössä ovat taiteen selviytymistarinat ja uusien kestävien toimintamallien luominen. Konferenssin puhujiksi saapuu luovan talouden ja taidemaailman keskeisiä kehittäjiä ja liiketoiminnan uudistajia, ja mukana on myös innostavia yrityscaseja.

Kiinteistö Oy Kaapelitalon lisäksi tapahtuman järjestämisessä ovat mukana Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK, Helsingin kaupunki, Opetus- ja kulttuuriministeriön  Creative and Inclusive Finland -hanke, Tekes, taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Luova Eurooppa -ohjelman rahoittama Creative Lenses -hanke.

TULE SULAUTUMAAN!

- SULAn ajatuksena on luoda luovien alojen tekijöille paikka kohdata ja saada uusia ajatuksia sekä esitellä omaa tekemistään uusille kumppaneille. Vuoden 2017 teemana on taiteen tekijöiden selviytymistarinat: haluamme tuoda esille erilaisia näkökulmia oman tien löytymiseen. Teemme tapahtuman nyt ensi kertaa, mutta tavoitteemme on jatkaa ja laajentaa tapahtumaa tulevina vuosina”, kertoo Kiinteistö Oy Kaapelitalon toimitusjohtaja Kai Huotari.

SULA yhdistääkin perinteisen bisneskonferenssin, pitchauskilpailun ja neuvontaosaston yhden katon alle, ja suunnattuna luovien alojen tekijöille.

- Tavoittelemme tapahtumalla samanlaista foorumia luovien alojen ammattilaisille ja kulttuuritoimijoille kuin mitä Slush on tech-väelle”, Huotari tarkentaa.

Ohjelmassa:

  • SULA-klinikka 11.10.2017 - Paikalla on julkisen ja yksityisen sektorin rahoittajia sekä ammatillisen osaamisen ja yrityskehittämisen asiantuntijoita antamassa neuvojaan luovien alojen toimijoille ja yrittäjille. Ajat varataan etukäteen.
  • SULA-konferenssi 12.10.2017 klo 10-16
  • SULA pitch 12.10.2017 klo 10-15 - Kilpailuun valitaan 12 yritystä hakemusten perusteella.
  • SULA Fair 12.10. klo 10-16 - SULAn yhteistyökumppanit tarjoavat tapaamis- ja infopisteitä tapahtuman osallistujille.
  • TAKU-tuottajapalkinnot - TAKU ry palkitsee tapahtumassa vuoden tuottajan ja vuoden tuotannon.

Liput:

Normaalihintainen lippu 62 € (sis. ALV 24 %)
Opiskelijalippu 37,20 € (sis. ALV 24 %, varaudu todistamaan opiskelijastatuksesi tapahtumassa)
Lippuja myydään myös ovelta.

TAKUn jäsenet pääsevät tilaisuuteen jäsenhinnalla: holvi.com/shop/SULA2017

Liput sisältävät pääsyn 11.10. klinikalle (erikseen varattavat tapaamiset), tietoiskut, 12.10. seminaariohjelman, pitchausohjelman sekä kahvit ja lounaan.