Hotelli- ja ravintolamuseo: All Food, Less Waste

HOTELLI- JA RAVINTOLAMUSEO JA LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU: ALL FOOD, LESS WASTE
21.11.2018, Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijat kutsuvat sinut herkulliseen illanviettoon, jonka aikana keskustellaan kestävän kehityksen mukaisesta ruoasta ja ravintolatoiminnasta sekä herkutellaan opiskelijoiden valmistamilla maisteluannoksilla! Erik Parikan suunnittelema menun kyytipoikana nautitaan hävikkileivästä valmistettua Wasted-olutta.

Keskustelemassa ovat jätteetöntä toimintatapaa toteuttavan Restaurant Nollan Carlos Henriques, ruokahävikkiä hyödyntävän Hävikkiruokaravintola Loop'n toiminnanjohtaja Satu Vainio ja Ruokamysteereistä tuttu tietokirjailija, kuluttajaekonomisti Mari Koistinen.

Tapahtuman juontaa Laurean lehtori, Olutliiton puheenjohtaja Anikó Lehtinen. Keskustelua käydään suomeksi ja englanniksi.

Avoinna:
Klo 17.30-19.30

Liput:
20 € (sis. maisteluannokset ja Wasted-oluen), holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo

Tapahtuma Facebookissa