| Facebook | Instagram

MUU Kaapeli: Päättymätön prosessi

25.5.21.6.2018

MUU KAAPELI: PÄÄTTYMÄTÖN PROSESSI
25.5.-21.6.2018, MUU Kaapeli, Kaapelitehdas

Sant Andreu Contemporani ja MUU ry järjestävät yhteistyössä näyttelyn nimeltä Päättymätön prosessi. Näyttelyn kuraattori on Xavier Acarín, Sant Andreu Contemporanin Barcelonassa sijaitsevan Fabra i Coats -kulttuurikeskuksen vuoden 2018 residenssikuraattori. Projektissa nähdään kahden avoimen haun kautta valittuja teoksia.

Päättymätön prosessi tarkastelee taiteen tekemistä prekariaatin aikakaudella. Samalla kun taiteilijoista on joustavuutensa ja luovuutensa ansiosta tullut sankariyrittäjiä he ovat myös oppineet noudattamaan prekariaatin logiikkaa, jonka rytmit säätelevät niin taiteilijan työskentelytapaa kuin työn lopputulosta. Niinpä nykytaide nykyisin nähdäänkin toisinaan alana, joka kaiken määrittelemättömyyttä korostaessaan pyrkii saamaan yleisön ja instituutiot tuntemaan olonsa mukavaksi. Näin luoville tekijöille tarjoutuu tilaisuus olla näkemättä etuoikeutettua asemaansa ja kiertää yhteiskunnallisen vastuunsa.

María Alcaide / Diego Diez / Roberta Lima / Agnès Pe / Harri Piispanen / Anne Roininen / Victor Ruiz + Joe Highton / Alexander Salvesen

Lue lisää

Avajaiset torstaina 24.05.2018 klo 19-21. Tervetuloa!

Avoinna:
Ma-pe klo 10-19
La-su klo 12-16

Vapaa pääsy!

Tapahtuma Facebookissa

Kuva: Diego Diez: After Sol Lewitt, 2017