Helsinki Coffee Festival 2019

12.14.4.2019
Merikaapelihalli

HELSINKI COFFEE FESTIVAL 2019
12.-14.4.2019, Merikaapelihalli, Kaapelitehdas

Parempaa kahvia kaikille!

Vietä elämyksellinen hetki paremman kahvin parissa ja tule 5. kertaa järjestettäville Pohjois-Euroopan suurimmille kahvifestivaaleille Kaapelitehtaalle!

Yhden viikonlopun ajan Helsinkiin syntyy Suomen suurin kahvikauppa ja pop up -kahvila, jossa on laajin valikoima pienten ja isojen paahtimoiden kahveja.

Tapahtumassa pääset testaamaan erilaisten kahvien lisäksi kahvilaitteita sekä kaikkea kahviin liittyvää sekä seuraamaan kahvialan SM-kilpailuja. Uutuutena tänä vuonna festivaaleilla on mm. mikropaahtimoille tarkoitettu Coffee Village. Tee tulee laajemmin esille kahvin luontevana kaverina; tapahtumassa on Suomen (ja ehkä maailman) ensimmäinen Silent Tea Room.

Luvassa myös syvempiä workshopeja ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Lisäksi tapahtumassa valitaan vuoden suodatinkahvi ja espresso, vuoden kahvila sekä paahtimo ja vuoden kahvivaikuttaja. SCA Finland järjestää tapahtumassa viralliset Cup Tasters- ja Latte Art SM -kilpailut. Sen lisäksi ammattilaispäivänä järjestetään viime vuodesta tuttu Sommelier Cup Tasters -kilpailu.

Festivaalitunnelmaa nostattavat DJ:t, kahvidrinkit, kahvin kanssa syötävät herkut sekä tapahtuman ainutlaatuinen design.

Avoinna:
Pe ammattilaispäivä klo 10-16
La-su klo 10-18.30 / aamupäivä klo 10-14, iltapäivä klo 14.30-18.30

Liput:
10 € / 12 € aamu- ja iltapäivälippu
20 € kokopäivälippu, www.tiketti.fi
15 € aamu- ja iltapäiväliput ovelta
Alle 7-vuotiaat pääsevät veloituksetta sisään aikuisen seurassa.

helsinkicoffeefestival.com