Helsinki Design Week: UMO Helsingin Jazztasting

6.9.2019

HELSINKI DESIGN WEEK: UMO HELSINGIN JAZZTASTING – OPPIMISILMASTOKONSERTTI
6.9.2019, Avantin harjoitussali, V-rappu, Kaapelitehdas

Helsinki Design Weekin tämän vuoden teemaa ”oppimisilmasto” myötäillen, UMO Helsinki haluaa luoda yleisönsä kanssa innostavan ilmapiirin, jossa opitaan jazzista levittäen samalla tietoisuutta luonnonsuojelun tärkeydestä ja ajankohtaisuudesta.

UMO Helsingin Jazztasting – Oppimisilmastokonsertti on musiikillinen makumatka big band -musiikkiin: klassikoihin, kappaleiden rakenteisiin, instrumentteihin ja orkesteriin. Tastingin kantavana teemana on big bandin sovitukselliset keinot, jota lähestytään mm. Duke Ellingtonin, Thad Jonesin, Dizzy Gillespien ja Herbie Hancockin sävellyksien kautta. Tutuiksi tulevat myös musiikin moninaiset termit ja käsitteet kuten improvisointi, teemat ja dynamiikka. Orkesteria konsertissa luotsaa Ville Vannemaa.

Tässä oppimisilmastossa et jazzpoliisiin törmää, joten kaikki voivat maistella musiikkia omalla tavalla, enemmän tai vähemmän asiantuntevasti.

Esitys:
Pe 6.9. klo 19
Kesto n. 1 h.

Liput:
Konsertin tuotto ohjataan Luonnonperintösäätiölle, luonnonsuojelualueiden perustamiseen ja säilyttämiseen. Hinta (20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 45 €, 50 €) on sinun päätettävissäsi, www.ticketmaster.fi

helsinkidesignweek.com

Kuva: Teemu Mattsson