Helsinki-päivä Kaapelitehtaan museoissa

HELSINKI-PÄIVÄ KAAPELITEHTAAN MUSEOISSA
12.6.2019, G-rappu, Kaapelitehdas

Tervetuloa juhlimaan Helsingin syntymäpäivää Suomen valokuvataiteen museoon, Teatterimuseoon sekä Hotelli- ja ravintolamuseoon!

Suomen valokuvataiteen museo (1. krs.)

  • Helsinki-päivänä avautuvat kesän uudet näyttelyt!

Teatterimuseo (2. krs.)

  • Teatterimuseossa nähtävillä ovat pysyvät näyttelyt Backstage, Arkadia-teatteri (klo 14 alkaen) ja Teatterin ullakko sekä erikoisnäyttelyt Kivi kääntyy ja Kokonainen Canth − Kuohuva keho ja mieli. Näyttelyiden kokeilupisteet ja -näyttämöt odottavat innokkaita käyttäjiä!
  • Lapsiperheet voivat lähteä myös teatterisuunnistuskierrokselle. Saat näyttelyvalvojalta kartan, johon rastit on merkitty. Rasteilta löytyy erilaisia tehtäviä, jotka liittyvät teatteriin ja näyttelyihin. Reitillä tarvitaan tarkkoja silmiä, hoksottimia ja hiukan heittäytymistäkin!

Tapahtuma Facebookissa

Hotelli- ja ravintolamuseo (3. krs.)

  • Mitkä olivatkaan Helsingin vanhimmat edelleen toiminnassa olevat ravintolat? Mitä ravintoloissa juotiin kieltolain aikana? Miltä näytti hotellin sviitti olympialaisten aikaan? Tule fiilistelemään helsinkiläistä ravintolahistoriaa yleisöopastuksille klo 12 ja 14! Opastuksen kesto on noin 30 min. Opastukselle mahtuu n. 20 osallistujaa.
  • Helsinki-baarissa on myynnissä kaupunkiin liittyviä juomia ja pientä purtavaa klo 11-19.30.
  • Alkuillan diskossa bailataan stadiin tavalla tai toisella liittyvän musiikin tahtiin klo 17-19.30.

Tapahtuma Facebookissa

Avoinna:
Klo 11-20

Koko päivän vapaa pääsy!