Kustom Kulture Show 2019

9.10.2.2019
Merikaapelihalli, Puristamo, Valssaamo

KUSTOM KULTURE SHOW 2019
9.-10.2.2019, Merikaapelihalli, Puristamo, Valssaamo, Kaapelitehdas

Kaksipäiväinen tapahtuma esittelee käsityötaitoa, muotoilua ja luovuutta jenkkiautojen ja moottoripyörien sekä kustomoitujen polkupyörien maailmasta.

Merikaapelihallin ensimmäisessä kerroksessa on huippuhienoja ajoneuvoja eri maista sekä yli 50 hot rod-taiteilijaa ja käsityöläistä omilla osastoillaan. Suomen parhaiden tekijöiden lisäksi voit tavata taitajia mm. Belgiasta, Venäjältä, Saksasta, Ruotsista, Norjasta, Englannista, Tanskasta ja Virosta. Voit seurata erilaisia työnäytöksiä, mm. pinstraippausta ja kynäruiskumaalausta.

Merikaapelihallin toisessa kerroksessa on tatuointistudio, jossa työskentelee tunnettuja tatuointiartisteja. Varaa aika ja hanki hieno tatska! Yläkerrassa on lisää kustom kulttuuriin liittyviä myyntiosastoja, vaatteita, asusteita, levyjä, kenkiä, koruja ja paljon muuta.

Lauantaina Kustom Kulture Showssa järjestetään taidehuutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan tänä vuonna lasten ja nuorten hyvinvointia tukevalle Aseman lapset ryn Walkers-autotoiminnalle. Tapahtumaan osallistuvat käsityöläiset ja taiteilijat lahjoittavat kustom kulttuuri -henkisiä teoksiaan yleisön huudettaviksi.

Illan päättää bileet, jossa juhlakansaa viihdyttää taitavat burlesque-esiintyjät ja kolme bändiä. Illan loppuhuipennuksesta huolehtii 30-vuotista uraansa juhlistava The Go Getters!

Sunnuntaina päätapahtuman lisäksi Puristamossa ja Valssaamossa järjestetään Vintage & Swap -myyntitapahtuma, josta voit löytää ajoneuvojen osien lisäksi mielenkiintoisia kuriositeetteja, keräilytavaraa ja vintagemuotia sekä miehille että naisille.
 
Avoinna:
La klo 14-02
Su klo 11-17

Liput:
La: 22 € aikuiset / 10 € 7-15-vuotiaat / 45 € perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta)
Su: 15 € aikuiset / 8 € 7-15-vuotiaat / 35 € perhelippu
5 € Vintage & Swap Market, liput vain ovelta
28 € näyttelyranneke koko viikonlopuksi (sis. Vintage & Swap -sisäänpääsyn)

Tapahtuma Facebookissa
kustomkultureshow.com