Stella Polaris: Stella Polaris With a French Spice

18.3.2019
Turbiinisali

IMPROVISAATIOTEATTERI STELLA POLARIS: STELLA POLARIS WITH A FRENCH SPICE
18.3.2019, Turbiinisali, Kaapelitehdas

Suomen legendaarisin improvisaatioteatteri kohtaa vierailevat mimiikan ja fyysisen improvisaation mestarit yhteisesityksessä! Luvassa on ennen näkemätön esitys musiikkia, sanatonta improa ja akrobatiaa! 

Esiintyjät:
Stella Polaris: Micke Rejström, Antti Laukkarinen, Topi Korhonen (musiikki), June Horton-White (valot)
Poulpe production: Morgan Mansouri, Frédéric Pont, Jacintha Damström, Tomas Takolander (muusikko)

Esitys:
Ma 18.3. klo 19

Liput:
15 € / 21 € / 25 €, stellapolaris.tapahtumiin.fi/fi/events/e/stella-polaris-with-a-french-spice
Esitys on englanninkielinen ja sopii kaikenikäisille.
Esitystila on esteetön.

Stella Polaris on tunnettu koko illan improvisoiduista näytelmistä, jotka usein toteutetaan vaihtelevissa tyylilajeissa. Tarinaa rytmittää muusikon improvisoima äänimaailma ja valoimprovisoijan luoma visuaalinen maailma. Näyttelijät luovat esityksen tarinaa yhdessä yleisön kanssa.

Poulpe Production -yhdistys on ranskalainen kulttuurituotantokehto, josta esityksiä ja workshoppeja kehitetään laajalle kentälle ympäri Eurooppaa. Yhdistyksen perustaja on Morgan Mansouri, joka on ammatikseen myös näyttelijä, miimikko ja impronäyttelijä. Hänen kanssaan yhteistyössä ovat miimikko-impronäyttelijä Frédéric Pont, miimikko-impronäyttelijä ja akrobaatti Jacintha Damström sekä impromuusikko Tomas Takolander. Poulpe Productionin tunnetuimpia teoksia on Decibel!-esitys, jota on esitetty ympäri Eurooppaa, ja joka tekee kiertueen Suomessa 16.-24.3.

Tapahtuma Facebookissa