Tanssin talo & Helsingin juhlaviikot: Crowd-työpaja

TANSSIN TALO JA HELSINGIN JUHLAVIIKOT: GISÈLE VIENNEN CROWD-TEOKSEEN POHJAUTUVA TYÖPAJA
31.8.-1.9.2019, Balanssi Studio, Kaapelitehdas

Helsingin juhlaviikoilla nähdään useita kiehtovia esittävän taiteen teoksia. Yksi näistä on Gisèle Viennen Crowd, joka tuo lavalle 15 tanssijaa reiveihin, unen ja todellisuuden rajamailla. Esitysten ohella Viennen kokoonpano ohjaa kaksipäiväisen työpajan tanssin ammattilaisille ja edistyneille harrastajille.

Ranskalais-itävaltalainen taiteilija, koreografi ja ohjaaja Gisèle Vienne luo kategorisointeja vältteleviä kunnianhimoisia näyttämöteoksia, jotka pureutuvat usein ihmisyyteen ja sen eri puoliin. Viennen teos Crowd tarkastelee reivejä nykypäivän rituaalina ja tuo näyttämölle koko inhimillisten tunteiden kirjon – Peter Rehbergin kuratoiman, 30 vuotta elektronisen musiikin historiaa kattavan, soittolistan säestämänä.

Kaksipäiväinen työpaja Between motion and cinematographic writing: a new choreographic language tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua Viennen työhön Crowd-teoksen lähtökohtien, paikallaanolon, elävän asetelman, pysäytetyn ja osiin puretun liikkeen, kautta.

Työpaja on suunnattu tanssin ammattilaisille ja edistyneille harrastajille ja sen ohjaavat Sylvain Decloitre ja Rémi Hollant.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu työpajaan täällä. Ilmoittautumiset ovat sitovia 31.7. jälkeen.

Avoinna:
La-su klo 10.30-12

Liput:
40 € (laskutetaan heinäkuun puolivälissä)

helsinkifestival.fi

Kuva: Gisèle Vienne - Crowd © Estelle Hanania