Kustom Kulture Show 2020

8.9.2.2020
Merikaapelihalli, Puristamo, Valssaamo

KUSTOM KULTURE SHOW 2020
8.-9.2.2020, Merikaapelihalli, Puristamo, Valssaamo, Kaapelitehdas

Kaksipäiväinen tapahtuma esittelee käsityötaitoa, muotoilua ja luovuutta jenkkiautojen ja moottoripyörien sekä kustomoitujen polkupyörien maailmasta.

Merikaapelihallin ensimmäisessä kerroksessa on huippuhienoja ajoneuvoja eri maista sekä yli 50 hot rod-taiteilijaa ja käsityöläistä omilla osastoillaan. Suomen parhaiden tekijöiden lisäksi voit tavata taitajia mm. USA:sta, Japanista, Venäjältä, Saksasta, Ruotsista, Norjasta, Englannista, Tanskasta ja Virosta. Voit seurata myös erilaisia työnäytöksiä, mm. pinstraippausta ja kynäruiskumaalausta.

Merikaapelihallin toisessa kerroksessa on tatuointistudio, jossa työskentelee tunnettuja tatuointiartisteja. Varaa aika ja hanki hieno tatska! Yläkerrassa on myös lisää kustom kulttuuriin liittyviä myyntiosastoja, vaatteita, asusteita, levyjä, kenkiä, koruja ja paljon muuta.

Lauantaina Kustom Kulture Showssa järjestetään taidehuutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan tänä vuonna  lasten ja nuorten hyvinvointia tukevalle toiminnalle Hope ry:n kautta. Tapahtumaan osallistuvat käsityöläiset ja taiteilijat lahjoittavat kustom kulttuuri -henkisiä teoksiaan yleisön huudettaviksi.

Illan päättää bileet, jossa juhlakansaa viihdyttää taitavat burlesque-esiintyjät ja kolme bändiä.

Päätapahtuman lisäksi järjestetään molempina näyttelypäivinä Puristamossa ja Valssaamossa Vintage & Swap -myyntitapahtuma, josta voit löytää ajoneuvojen osien lisäksi mielenkiintoisia kuriositeetteja, keräilytavaraa ja vintagemuotia sekä miehille että naisille.

Avoinna:
La klo 14-02 (klo 00-02 K18)
Su klo 11-16

Liput:
La: 22 € aikuiset / 10 € 7-15-vuotiaat / 45 € perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta)
Su: 15 € aikuiset / 8 € 7-15-vuotiaat / 35 € perhelippu
5 € Vintage & Swap Market, liput vain ovelta
28 € ranneke koko viikonlopuksi

Tapahtuma Facebookissa
kustomkultureshow.com