Keudan Pekka Halosen akatemia: Ouroboros

3.9.5.2021
Puristamo

KEUDAN PEKKA HALOSEN AKATEMIA: OUROBOROS - LUOVA LIIKE EI LAKKAA
3.-9.5.2021, Puristamo, Kaapelitehdas

Ouroboros on Pekka Halosen akatemiasta valmistuvien ammatillisen tutkinnon opiskelijoiden kevätnäyttely. Ryhmänäyttelyssä esittelee teoksiaan yli 50 tänä vuonna valmistuvaa graafista suunnittelijaa, kuvataiteilijaa ja valokuvaajaa.

Ouroboros-kuviossa käärme nielee omaa häntäänsä. Se symboloi ikuista kiertokulkua, missä loppu sulautuuuuteen alkuun, eikä liike pysähdy koskaan. Symboli kuvaa luovuuden, ideoiden, tekijöiden ja teosten jatkuvaa liikettä, missä asia johtaa toiseen, idea synnyttää uuden idean ja tekijät innostavat toisiaan ja innostuvat toistensa ajatuksista ja töistä. Näyttelyn teokset ja tekijät ovat osa luovuuden loputonta liikettä. Ouroboros-näyttely esittelee valmistuvien opiskelijoiden tarinoita ammatillisen tiensä yhdessä tärkeässä taitekohdassa.

Avoinna:
Ma-la klo 11–18
Su klo 11–14

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Verkkonäyttely on osoitteessa phaopiskelijat.keuda.fi.

Näyttelyn yhteyteen on tehty virtuaalinäyttely yhteistyönä Tarton taidekoulun kanssa. Se on avoinna ajasta ja paikasta riippumatta. Näyttelyyn pääsee lataamalla puhelimeen 3DBearin sovelluksen sovelluskaupasta. Sovelluksesta näyttelyn teokset löytyvät hakusanalla “KeudaTartu”.

Näyttelyssä Kaapelitehtaalla noudatetaan Helsingin kaupungin koronakoordinaatioryhmän suosituksia kävijärajoituksista.