Kurssit,
Liiku & ilmaise

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille / Corinne Mustonen

Sijainti
C-porras, 4. kerros
https://www.zodiak.fi/fi/osallistun
Aika
15.11.2022 - 20.12.2022
Aukioloajat
Maanantai
-
Tiistai
18:00 - 19:30
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Corinne Mustosen Heittäydy liikkeeseen -kurssilla keskitytään tanssin riemuun ja yhteisöllisyyteen. Kehollisilla harjoitteilla viritetään itsemme yhteiseen uteliaisuuden tilaan, josta leikin ja improvisaation avulla luomme yhteisiä tansseja ja havaintoja. Ravistellaan, heilutaan, tanssitaan musiikkiin, tanssitaan musiikitta, ihmetellään, ihaillaan toisiamme, hikoillaan ja hurjastellaan.

Lähtökohtaisesti pyritään liikkumaan kokonaisvaltaisesti; kutsuen koko itsemme tanssimaan. Kurssi on kaikille avoin, ja kaikki harjoitteet ovat mukailtavissa osallistujien tarpeiden mukaan. Pyritään yhteisesti luomaan syrjinnästä vapaan tilan, jossa jokainen oppii jokaiselta.

Ilmoittautuminen kurssille on hyvä tehdä ajoissa, viimeistään 1.11.2022 mennessä. Mikäli ostat kerralla osallistumisen vähintään kolmeen Heittäydy liikkeeseen -kurssijaksoon, saat jaksot 15 % alennuksella. Lisätiedot: elina.hauta-aho@zodiak.fi.

***

Corinne Mustonen on Helsingissä asustava freelance tanssija ja esiintyjä. Hän rakastaa tanssimista, ja priorisoi tasa-arvoisia ja eettisiä työympäristöjä. Tanssijantyön ohella hän kirjoittelee runoja ja ränttejä, urheilee ja opiskelee näyttelijäntaiteen maisteriohjelmassa.

Corinne on valmistunut tanssijaksi Tukholman taiteellisesta yliopistosta. Hän on esiintynyt
muun muassa Liisa Pentin, Deborah Hayn, Ian Kalerin, Judith-Sanchez Ruizin, Eleanor
Bauerin, Mattias Anderssonin, Sara Grotenfeltin sekä Emmi Vennan teoksissa.
www.corinnemustonen.com

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/heittaydy-liikkeeseen-nykytanssia-kaikille-ohjaaja-nimetaan-myohemmin

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus