Kurssit,
Luo & opi,
Liiku & ilmaise

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille / Elina Pirinen

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
23.1.2024 - 20.2.2024
Liput
90 € (sis. alv 24 %)
https://tix.zodiak.fi
Aukioloajat
Maanantai
-
Tiistai
18:00 - 19:30
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Elina Pirisen ohjaama kurssijakso kutsuu lähestymään ruumiillisuutta, fyysisyyttä, liikettä, mielellisyyttä ja ajattelua fantasmaattisella tavalla erilaisten improvisatoristen ja kestollisten anatomiaa herkistävien sekä ruumiin sisäiseen dramatiikkaan kytkeytyvän mielikuvituksen kautta.

Kurssilla matkataan kurssilaisen oman alitajuisen miljöön ja liiketekniikan yhteyteen tarkassa mutta turvallisessa pedagogiassa erilaisten musiikkikappaleiden ympäröimänä. Annettujen tehtävien avulla surffataan esimerkiksi syvän ilon, libidiaanisten kytkösten, intuition, maagisuuden, pöhköyden, villiyden, itsensä hauskuuttamisen, vapautumisen ja fantasiallisten oikkujen aalloilla. Kurssilla tanssi veistyy esiin erilaisimpina muotoina, mielekkyyksinä, estetiikkoina, laatuina, tapahtumina, tilanteina ja temperamentteina sekä subjektiivisena että kollektiivisena voimana.

Kurssi on avoin kaikille, eikä vaadi aiempaa tanssitaustaa.

Kurssi kokoontuu kerran viikossa tiistaisin klo 18-19.30. Lisätiedot ja yhteydenotot: elina.hauta-aho (at) zodiak.fi.

Mikäli ostat kerralla osallistumisen vähintään kolmeen Heittäydy liikkeeseen -kurssijaksoon, saat jaksot 15 % alennuksella.

***

Elina Pirinen on Helsingissä ja Kalliojärven rannalla asuva, kansainvälisesti työskentelevä taiteilija. Hänen taiteellinen praktiikka ja ilmaisukieli kytkeytyy taidetanssin, alternativerocksäveltämisen, kokeellisen kirjoittamisen ja feministisen taidepedagogian aluksiin. Pirisen teoksia on esitetty ympäri maailmaa ja hänet palkittiin taiteen valtionpalkinnolla 2022. Pirinen työskentelee pedagogina Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, Tampereen Yliopiston Näyttelijäntaiteen laitoksella, Vilnan Musiikki-ja teatteriakatemiassa, intertaiteellisessa kesäakatemiassa Sukset Ristiin Susirajalla sekä Zodiak - Uuden tanssin keskuksessa. Hän tekee taiderockmusiikkia orkesterinsa Al2Be3 kanssa sekä eläinsuojelutyötä vapaaehtoisena.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/heittaydy-liikkeeseen-nykytanssia-kaikille-elina-pirinen

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus