Kurssit,
Liiku & ilmaise

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille / Heli Keskikallio

Sijainti
C-porras, 4. kerros
https://www.zodiak.fi/fi/osallistun
Aika
11.10.2022 - 8.11.2022
Aukioloajat
Maanantai
-
Tiistai
18:00 - 19:30
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Heli Keskikallion Heittäydy liikkeeseen -jaksolla liikutaan ruumiin materiaalisuuksista ja aistisuudesta käsin.

Antaudutaan ruumiin painon ja massan vietäviksi, valutellaan, ravistellaan ja revitellään. Tarkastellaan suhteisuuksia toisiimme, tilaan ja tilassa oleviin materiaalisuuksiin moniaistisen lähestymisen kautta.

Tehdään aistisuuteen uppoutuvia improvisatorisia harjoitteita sekä herkistytään aistimaan väleissämme tapahtuvia liikahduksia. Työskentely tapahtuu yksin, pareittain ja kollektiivisesti. Liikutaan ja liikututaan omista ja toisten tansseista luoden yhteistä kudoksellista maastoa.

Ilmoittautuminen kurssille on hyvä tehdä ajoissa, viimeistään 27.9.2022 mennessä. Mikäli ostat kerralla osallistumisen vähintään kolmeen Heittäydy liikkeeseen -kurssijaksoon, saat jaksot 15 % alennuksella. Lisätiedot: elina.hauta-aho@zodiak.fi

***

Heli Keskikallio on helsinkiläinen koreografi ja tanssitaiteilija, joka työskentelee esityksen, tanssin sekä laajemmin ruumiillis-liikkeellisen ajattelun parissa tehden esityksiä ja esityksellisiä tapahtumia, fasilitoiden taiteellisia yhteentulemisia, kirjoittaen sekä toimien tanssin opettajana ja ohjaajana.

Hänen työnsä liikkuvat aistisuuden, tuntujen ja välisyyksien parissa pohtien ekologisia kysymyksiä ruumiin tason ajatteluna sekä jatkuvasti muotoutuvina ja hajoavina suhteina. Keskikallio on valmistunut Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun koreografian maisteriohjelmasta vuonna 2016. Taiteellisen työnsä ohessa hän on toiminut Länsi-Suomen opiston tanssitaiteen linjan vastaavana opettajana vuosina 2011-2019.

***

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -kurssikokonaisuudessa ohjaajina toimivat pääsääntöisesti kuluvan ja tulevan kauden Zodiak -Uuden tanssin keskuksen esitysohjelmistossa nähtävien teosten koreografit ja esiintyjät. Heittäydy liikkeeseen -tunnit sopivat kaikille ja mukaan voi heittäytyä vaikkei aiempaa tanssikokemusta omaisikaan. Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -tuntien keskiössä on liike ja liikkuminen mutta kurssit ovat myös mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin tanssipraktiikoihin vaihtuvien ohjaajien kautta.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/heittaydy-liikkeeseen-nykytanssia-kaikille-heli-keskikallio

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus