Kurssit,
Liiku & ilmaise,
Luo & opi

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille / Leo Terävä

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
5.9.2023 - 3.10.2023
Liput
78 € (sis. alv 24 %)
https://tix.zodiak.fi
Aukioloajat
Maanantai
-
Tiistai
18:00 - 19:30
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Leo Terävän ohjaamalla kurssijaksolla tutkitaan liikettä, sukelletaan mielikuvituksen maailmaan ja annetaan lupa itselle nauttia liikkeestä täysin rinnoin.

Kurssijaksolla tanssitaan, mielikuvitellaan ja tutkitaan, millaista liikettä juuri sinä voit luoda omista lähtökohdistasi. Ei pyritä liikkeen tiettyyn muotoon, vaan annetaan lupa liikkeelle olla muuttuvaa, hetkessä syntyvää ja omaa. Kurssin aikana herätellään omaa kehoa ja syvennetään yhteyttä itseemme somaattisilla mielikuvaharjoituksilla, sekä pyritään aktivoimaan kehomieli kokonaisvaltaisesti monipuolisilla improvisatorisilla harjoitteilla.

Kurssilla avataan omaa mielikuvitusmaailmaa liikkeen avuin, nautitaan, tunnetaan ja tanssitaan. Tutkitaan omaa rytmiä, sitoutumista ja oman kehon artikulaatiota, sekä viedään liikettä tilaan rohkeasti laajentuen, suhteessa muihin ihmisiin ja katseeseen.

Tunnit soveltuvat kaikille, jotka toivovat saavansa tanssia jaetussa tilassa muiden kanssa. Kurssilla sinulla on mahdollisuus tutustua omaan kehollisen ilmaisun mahdollisuuksiin sekä jakaa liikettäsi ja ajatuksiasi muille turvallisessa ympäristössä. Tunnit aloitetaan aina lämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään ohjeistettujen improvisaatioharjoitteiden pariin.

Ilmoittautuminen kurssille on hyvä tehdä ajoissa, viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua eli 22.8.2023 mennessä. Tämän jälkeen kurssille voi vielä ilmoittautua mikäli ryhmässä on tilaa. Kurssille voi tulla mukaan 12.9.2023 asti. Mikäli ostat kerralla osallistumisen vähintään kolmeen Heittäydy liikkeeseen -kurssijaksoon, saat jaksot 15 % alennuksella.

***

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -kurssikokonaisuudessa ohjaajina toimivat pääsääntöisesti Zodiak - Uuden tanssin keskuksen menneen, kuluvan ja tulevan kauden esitysohjelmistossa nähtävien teosten koreografit ja esiintyjät. Heittäydy liikkeeseen -tunnit sopivat kaikille ja mukaan voi heittäytyä vaikkei aiempaa tanssikokemusta omaisikaan.

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -tuntien keskiössä on liike ja liikkuminen. Kurssit ovat myös mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin tanssipraktiikoihin vaihtuvien ohjaajien kautta.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/heittaydy-liikkeeseen-nykytanssia-kaikille-leo-terava

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus