Kurssit,
Liiku & ilmaise

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille / Mikko Niemistö

Sijainti
C-porras, 4. kerros
https://www.zodiak.fi/fi/osallistun
Aika
12.10.2022 - 9.11.2022
Aukioloajat
Maanantai
-
Tiistai
-
Keskiviikko
18:00 - 19:30
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Mikko Niemistön Heittäydy liikkeeseen -jaksolla kaivaudutaan kehon ja alitajunnan kerroksiin harjoituksilla, jotka kutsuvat lähestymään ruumiin muistijälkiä sekä assosiatiivisia tiloja vapautuneesti ja ennakkoluulottomasti.

Kursseilla tehtävät harjoitteet nojaavat liikkeeseen, rytmeihin, toistoon ja puheeseen sekä erilaisiin mielikuvaharjoituksiin, jotka rohkaisevat tarkastelemaan omaa kehoa uusista näkökulmista.

Ilmoittautuminen kurssille on hyvä tehdä ajoissa, viimeistään 28.9.2022 mennessä. Mikäli ostat kerralla osallistumisen vähintään kolmeen Heittäydy liikkeeseen -kurssijaksoon, saat jaksot 15 % alennuksella. Lisätiedot: elina.hauta-aho@zodiak.fi

***

Mikko Niemistö on koreografi ja esiintyjä, joka työskentelee Helsingissä ja kansainvälisesti. Mikkoa kiinnostaa hiljainen kehollinen tieto, ruumiin ja mielen taustakohina sekä kehomuistojen kasaumat. Viime aikoina hän on työskennellyt mm. unien ja niiden yhteiskunnallisen merkityksen parissa. Hänen viimeisimpiin töihinsä lukeutuvat sooloteos Odd Meters (2020) Zodiak - Uuden tanssin keskuksessa, installaatioteos Astral Projections (2020 ja 2021) Forum Box -galleriassa ja Liikkeellä Marraskuussa -festivaaleilla sekä näyttämöteos Wakey-wakey (2022) Kiasma -teatterissa osana ARS22 -näyttelyä.

***

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -kurssikokonaisuudessa ohjaajina toimivat pääsääntöisesti kuluvan ja tulevan kauden Zodiak - Uuden tanssin keskuksen esitysohjelmistossa nähtävien teosten koreografit ja esiintyjät. Heittäydy liikkeeseen -tunnit sopivat kaikille ja mukaan voi heittäytyä vaikkei aiempaa tanssikokemusta omaisikaan. Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -tuntien keskiössä on liike ja liikkuminen mutta kurssit ovat myös mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin tanssipraktiikoihin vaihtuvien ohjaajien kautta.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/heittaydy-liikkeeseen-nykytanssia-kaikille-mikko-niemisto

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus