Kurssit,
Luo & opi,
Liiku & ilmaise

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille / Samuli Emery

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
9.4.2024 - 14.5.2024
Liput
90 € (sis. alv 24 %)
https://tix.zodiak.fi
Aukioloajat
Maanantai
-
Tiistai
18:00 - 19:30
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Samuli Emeryn ohjaamalla kurssijaksolla liikutetaan ja havahdutetaan koko ihmisolemusta päästä sieluun ja katseesta varpaisiin. Pyritään esiinkutsumaan iloa, yllätystä, luottamusta, mysteeriä, eeppisyyttä sekä muita voimallisia tunne- ja olotiloja.

Tuntien rakenne koostuu liikkeellisistä improvisaatiomatkoista vuolaine mielikuvastoineen, rytmikkäistä liikeharjoitteista sekä leikkisistä tanssisarjoista, joiden kautta opetellaan kokemaan vapautta ja toimijuutta. Tunnin tahti ja äänimaisemat kulkevat rauhaisasta aloituksesta kohti vilkkaan energistä lopetusta kuitenkin jättäen runsaasti tilaa jokaisen osallistujan omien tarpeiden ja tempojen kunnioittamiselle.

Tanssin hajoittamisen ja kehon vahvistamisen lisäksi tunti kehystyy laboratoriona sellaisten kehontilojen ja yhdessäolon muotojen harjoittamiselle, mitkä saattavat olla tarpeellisia myös studion ulkopuolella, muissa yhteisöissä, muissa maailmoissa. Tunnille voi siis tulla harjoittelemaan yhdessä riemukkaampia, rohkeampia, radikaalimpia ja rakkaudellisempia tapoja asuttaa omaa kehoaan ja tätä maailmaa.

Tämä kurssi on kaikille avoin, eikä se vaadi aiempaa tanssitaustaa.

Kurssi kokoontuu kerran viikossa tiistaisin klo 18-19.30. Lisätiedot ja yhteydenotot: elina.hauta-aho (at) zodiak.fi.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/heittaydy-liikkeeseen-nykytanssia-kaikille-samuli-emery-0

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus