Kurssit,
Liiku & ilmaise,
Luo & opi

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille / Tuuli Vahtola

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
10.10.2023 - 7.11.2023
Liput
78 € (sis. alv 24 %)
Aukioloajat
Maanantai
-
Tiistai
18:00 - 19:30
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Tuuli Vahtolan ohjaamalla kurssijaksolla tanssitaan erilaisten liike- ja improvisaatiotehtävien kautta ryhmää, tilaa, itseä ja musiikkia kuunnellen.

Nautinto ja yllätyksellisyys oman liikkeen tutkimisessa ovat teemoja, joista kurssi lähtee liikkeelle. Tunneilla työskennellään liikkeen monenlaisten kaarien ja variaatioiden, eksymisten ja avautumisten parissa. Toisinaan testaillaan myös äänenkäytön, katseen ja tuntoaistin kanssa tanssia. Tehtäviä tehdään yksin ja yhdessä, vuorovaikutuksessa kanssatanssijoiden ja tilan kanssa. Kurssi rohkaisee osallistujia liikkumaan omista tarpeistaan ja toiveistaan käsin, kokeilemaan paineettomasti, ottamaan kutkuttavia ja outoja askelia.

***

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -kurssikokonaisuudessa ohjaajina toimivat pääsääntöisesti Zodiak - Uuden tanssin keskuksen menneen, kuluvan ja tulevan kauden esitysohjelmistossa nähtävien teosten koreografit ja esiintyjät. Heittäydy liikkeeseen -tunnit sopivat kaikille ja mukaan voi heittäytyä vaikkei aiempaa tanssikokemusta omaisikaan.

Heittäydy liikkeeseen - nykytanssia kaikille -tuntien keskiössä on liike ja liikkuminen mutta kurssit ovat myös mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin tanssipraktiikoihin vaihtuvien ohjaajien kautta.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/heittaydy-liikkeeseen-nykytanssia-kaikille-tuuli-vahtola

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus