Kurssit,
Liiku & ilmaise,
Luo & opi

Kasta dig ut i rörelse - på svenska, som språkbad! / Anna Stenberg

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Aika
6.9.2023 - 4.10.2023
Liput
78 € (sis. alv 24 %)
https://tix.zodiak.fi
Aukioloajat
Maanantai
-
Tiistai
-
Keskiviikko
18:00 - 19:30
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Under kursen med Anna Stenberg arbetar vi med rörelse som väcks av fantasin och det verkliga rummet runt oss och inom oss.

Vi dansar och improviserar i relation till korta texter på valfritt språk, texterna förankrar fantasi och associationer i den egna rörelsen. Olika övningar inom strukturerad dansimprovisation, fysisk teater och nutida dans vävs samman med korta rörelsekombinationer och instant danskomposition, på ett sätt som gör det lätt att hänga med fastän du någon gång skulle behöva vara borta. Vi gör även fria skrivövningar som kompletterar vårt arbete med rörelse! Vi arbetar individuellt, i par och i mindre grupper mot ett förtroendefullt och öppet samarbete som möjliggör att bli sedda och dela med oss av de egna associationerna och den egna rörelsen.

Kursen går på svenska, du kan ändå alltid delta på ditt eget språk. Det förutsätts alltså inte en stark svenska, nyfikenhet räcker gott!

Det är bra att anmäla sig till kursen i tid, senast två veckor innan kursstart 23.8.2023 Efter detta kan du fortfarande anmäla dig till kursen om det finns plats i gruppen. Köper du minst tre Kasta dig ut i rörelse -kursperioderna på en gång får du -15 % rabatt på totalpriset.

***

På Kasta dig ut i rörelse -kursen, är instruktörerna huvudsakligen koreografer och artister av verken som ses i repertoaren från tidigare, nuvarande och framtida säsonger på Zodiaks programme. Denna klasser är öppen till alla och du kan vara med även om du inte har någon tidigare danserfarenhet.

Kasta dig ut i rörelse - klasserna fokuserar på rörelse, men kurserna är också ett tillfälle att lära känna olika danspraktiker genom olika instruktörer.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/kasta-dig-ut-i-rorelse-pa-svenska-som-sprakbad-anna-stenberg

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus