Kurssit,
Työpajat,
Kesäkurssit,
Luo & opi,
Liiku & ilmaise

Kesätyöpajat: little loco(motion) / los little guys

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
6.6.2024 - 8.6.2024
Liput
150 € 130 € Tanssille ry:n jäsenet Pakettihinta: Jos ostat molemmat Kesätyöpajat yhtäaikaa, saat alehinnan: 250 €, Tanssille ry:n jäsenet 210 €. (Hinnat sis. alv 24 %.)
Tanssille ry: n jäsenet saavat erillisen maksulinkin alennushinnan maksamista varten, ota yhteyttä: elina.hauta-aho@zodiak.fi.
https://tix.zodiak.fi
Aukioloajat
Maanantai
-
Tiistai
-
Keskiviikko
-
Torstai
10:00 - 13:30
Perjantai
10:00 - 13:30
Lauantai
10:00 - 13:30
Sunnuntai
-

Työpajan ohjaa tanssitaiteilija Erik Elizondon ja Dimitri Kalaitzidisin muodostama ryhmä los little guys. Työpajassa keskitytään fyysisen tutkimuksen elementteihin, jotka pohjaavat liikeimprovisaatioon, ja tähtäävät fyysisen potentiaalin laajuden ja monimutkaisuuden oivaltamiseen.

little loco(motion) -työpajan aikana sukelletaan improvisaatioon lisäämällä jatkuvasti impulsseja ja kerryttämällä monikerroksellisuutta kehollisiin huomiopisteisiin. Kun keho tulee stimuloiduksi ja jopa ylikuormittuneeksi, keskitytään siirtämään energia leikkimielisyyteen ja luodaan uusia liikemalleja, rikotaan vanhoja tapoja ja aktivoidaan kehon tiettyjä, mahdollisesti jumissa olevia, alueita.

Kun päästään tälle matkalle, annetaan jokaiselle aikaa löytää oma rytminsä, jonka jälkeen aletaan lisäämään olemassa oleviin rakenteisiin lisätasoja ja mietitään uudelleen, miten liikkua tilan halki.

Työpajan tavoitteena on tarjota erilainen näkökulma siihen, miten sukeltaa improvisaatioharjoitukseen haastamalla keho, mieli ja näiden kahden välinen yhteys; miten tuoda enemmän tietoisuutta, selkeyttä ja vaihtelua tapaan, jolla liikutaan, ja miten käytetään tätä tietoa, jotta voidaan jatkaa yksilöllisen tutkimuksen kehittämistä ja siitä nauttimista.

little loco(motion) -työpaja on suunnattu kokeiluun, los little guys opastavat ja antavat osallistujille työkaluja liikkeen kanssa työskentelyyn, mutta heidän päätavoitteensa kuitenkin on, että osallistujat kokevat itsensä rohkaistuneiksi kokeilemaan uusia asioita ja löytämään iloa liikkeestä.

Tämä työpaja on avoin kaikille kehoille ja kokemustaustoille suhteessa tanssiin. Työpaja on suunnattu sekä tanssin ammattilaisille että kaikille liikkeestä kiinnostuneille.

loslittleguys.com

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/kesatyopajat-little-locomotion-los-little-guys

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus