Kurssit,
Työpajat,
Liiku & ilmaise,
Luo & opi

Mi­ni­työ­pa­ja­sar­ja / Linda Blomqvist: Dancing with pleasure and precision

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
5.10.2023
Liput
24 € (sis. alv 24 %)

Linda Blomqvistin ohjaamassa minityöpajassa keskitytään yhdistelemään teknisiä harjoituksia improvisaatiotehtäviin. Teknisissä harjoituksissa keskitytään kehon linjaukseen, tasapainoon, vauhtiin, painoon, voimaan ja ketteryyteen. Improvisaatiotehtävät rohkaisevat meitä olemaan vastaanottavaisia, avoimia ja virittäytymään kohden toisiamme, itseämme ja tilaa, jota kulloinkin asutamme.

Tässä työpajassa pelataan ja liikutaan muodon ja improvisaation välillä – parantaen fyysistä-, intuitiivista- ja tunneälyämme. Pyritään toimimaan yhdessäolosta käsin, kunnioituksen ja kriittisen ajattelun kautta. Lähtökohtana kaikelle tekemiselle ovat jokaisen omat erityiset kyvyt ja resurssit. Ei pyritä sopimaan muottiin, vaan tutkimaan valtavaa potentiaalia, joka jokaisessa on. Työpajan tarkoituksena on antaa osallistujille inspiraatiota ja uusia suuntia tekemiseen.

Työpaja on avoin kaikille, niin tanssin harrastajille kuin ammattilaisille.

Ilmoittautuminen kurssille on hyvä tehdä ajoissa, viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua eli 21.9.2023 mennessä. Tämän jälkeen kurssille voi vielä ilmoittautua mikäli ryhmässä on tilaa.

***

Minityöpajasarjan työpajoja ohjaavat tanssitaiteilijat vierailevat Helsingissä yhteispohjoismaisen projektin Sustainable Dance Training mahdollistamana. Zodiakin kaikille avoimien työpajojen lisäksi he ohjaavat ammattilaisten aamutunteja Tanssille ry: llä.

Syksyllä 2023 järjestetään kaksi työpajasarjan työpajaa ja keväällä 2024 on tiedossa vielä yksi työpaja lisää. Projektin taiteilijoista Zodiakilla vierailevat Dorte Bjerre Jensen, Linda Blomqvist sekä Daniel Sarr. Näissä työpajoissa pääsee sukeltamaan tanssiin eri näkökulmista työskennellen.

Kuva: Katri Naukkarinen

www.zodiak.fi/en/mini-workshop-series-linda-blomqvist-dancing-pleasure-and-precision

Avoinna

to 5.10.2023 klo 18:00 - 20:00

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus