Kurssit,
Työpajat,
Luo & opi,
Liiku & ilmaise

Rita Góbin yhteisölliset tanssityöpajat

Sijainti
A-porras, 4. kerros
Lasipihalla sijaitsevasta A-portaasta sisään ja tavarahissillä 4. kerrokseen.
Aika
3.6.2024 - 4.6.2024
Liput
20 € / työpaja

Rita Góbi on jo pitänyt monia työpajoja ja mestarikursseja ei pelkästään Unkarissa, vaan myös ulkomailla, kuten Puolassa, Venäjällä, Portugalissa, Tšekin tasavallassa, Serbiassa, Alankomaissa, Japanissa, Romaniassa ja Kreikassa.

Häntä kutsutaan myös säännöllisesti pitämään tanssitunteja lapsille ja nuorille. Góbin koulutuksen avulla ja sisäisen keskittymisesi avulla voit saavuttaa uuden tason toteuttaa vapaata tanssia.

Energian uudelleenlataus on taattu hänen tunneillaan, koska Góbi on todellinen energiapommi, joka ilolla jakaa energiavirran ja opastaa sinua löytämään, käyttämään tietoisesti ja kehittämään omaa kehoa ja sielua. Keho ei valehtele, se viestii välittömästi ja näyttää mielentilamme.

Työpajan alussa laitetaan syrjään arkipäivän säännöt ja kehykset, ajatukset, ja ilman tätä painolastia aletaan kiinnittää huomiota itseen, vapauttaaksemme luovat energiat.

Konditionointisekvenssit johdattavat lopulta sisäiseen tarkkailuun, parimuotoiseen ja sitten ryhmäyhteyksiin, vastavuoroiseen tarkkailuun ja yhteistyöhön. Jokainen harjoitus päättyy koreografiseen Góbi-tanssiin iloisessa ja avoimessa ilmapiirissä.

Tuntien aikana koetaan, hyväksytään, otetaan vastuun ja seisotaan omien valintojen puolella liikkeen kautta. Góbi on läsnä johtavana äänenä auttaen löytämään omat liikkeet. Myös aloittelijat, keskitason tanssijat ja ammattilaiset ovat tervetulleita. Tule ja löydä omat liikkeesi!

Työpajojen paikkavaraukset sähköpostitse performancesirkus.markkinointi(at)gmail.com tai tekstiviestillä, puh. 050 303 3643.

Kuva: Julistekuva. Graafinen suunnittelu Zhanna Tuulas.

performancesirkus.fi/2024/03/esitys-hacukaland

Avoinna

ma 3.6.2024 klo 18:00 - 20:00
ti 4.6.2024 klo 18:00 - 20:00

Järjestäjä

PerformanceSirkus