Kurssit,
Liiku & ilmaise,
Luo & opi

Seniorikurssi 1 / Kati Raatikainen

Sijainti
C-porras, 4. kerros
Zodiak Studio C4
Aika
4.9.2023 - 30.10.2023
Liput
120 € (sis. alv 24 %)
https://tix.zodiak.fi
Aukioloajat
Maanantai
10:00 - 13:15
Tiistai
-
Keskiviikko
-
Torstai
-
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Kati Raatikaisen seniorikurssi jakaantuu kahteen ryhmään. Tunnit maanantaisin: Ryhmä A klo 10.00-11.30, Ryhmä B klo 11.45-13.15.

Ryhmän A kurssilla rakennetaan esitysluonnos, joka esitetään julkisesti kurssin päätteeksi harjoitusstudiossa. Ryhmän B tunneilla ei tehdä esitysluonnosta. Ensimmäiseen ryhmään osallistuminen ei kuitenkaan velvoita esiintymiseen, ryhmään voi silti tulla mukaan.

Kati Raatikaisen ohjaamalla seniorikurssilla tutkitaan syvällisesti oman kehon liikettä ja itselle luontaisia liikemalleja sekä havainnoidaan yksilöiden välisiä koreografisia suhteita. Liikettä lähestytään esimerkiksi hengityksestä, luista, kehon nesteistä ja lihaksista lähtien. Tunnit koostuvat ohjatuista improvisaatioharjoitteista, joissa osallistujien on mahdollista soveltaa tehtävänantoja omalle keholle sopivaksi.

Osa harjoituksista tehdään uppoutuen omaan liikkeeseen ja itsen ilmaisuun, osassa liikutaan yhdessä ryhmänä tai pareittain. Jokainen voi valita itselleen sopivan tavan toimia, koskettaa ja tulla kosketetuksi tai pitää fyysistä etäisyyttä. Tunneilla käytetään musiikkia ja hiljaisuutta monipuolisesti sekä tutkitaan kehojen rytmiä ja ajallisuutta suhteessa tilaan. Ryhmän A tunneilla liikeharjoitusten lomassa lähdetään kokeilemaan esitysluonnoksen rakentamista yksin ja yhdessä löydettyjen reittien, muotojen ja ilmaisun kautta.

Jakson päätteeksi Ryhmän A esitysluonnos esitetään Zodiak Studio C4:ssa la 4.11.2023 klo 18.

www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/seniorikurssi-1-kati-raatikainen

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus